Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ένθετα – Επένθετα

25 Μαΐου 2019

80€
Ένθετα επένθετα

Οι έμμεσες αποκαταστάσεις σύνθετης ρητίνης έχουν αποδείξει τόσο κλινικά όσο και ερευνητικά ότι αποτελούν λύση στις περιπτώσεις που απαιτείται αποκατάσταση μεγάλου ελλείμματος του δοντιού. Είναι μια διαδικασία με πολλαπλά στάδια όπου το κάθε στάδιο έχει ξεχωριστή σημασία για την επίτευξη του θεμιτού αποτελέσματος.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελείται από δύο μέρη. Το θεωρητικό μέρος και την πρακτική επίδειξη.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να εφοδιαστούν οι συνάδελφοι με ξεκάθαρη γνώση για κάθε ένα στάδιο ξεχωριστά.

Στο θεωρητικό κομμάτι θα αναλυθούν οι λόγοι για τούς οποίους επιλέγουμε έμμεσες αποκαταστάσεις. Το πρωτόκολλο παρασκευής και προστασίας του δοντιού με την άμεση κάλυψη της οδοντίνης
Το πρωτόκολλο συγκόλλησης της έμμεσης αποκατάστασης σύνθετης ρητίνης. Tips & Tricks . Λάθη και παραλήψεις που μπορούμε να αποφύγουμε.

Στην πρακτική επίδειξη θα ακολουθήσουμε βήμα βήμα την διαδικασία της απομόνωσης και παρασκευής του δοντιού, της άμεσης κάλυψης της οδοντίνης ,της προετοιμασία του δοντιού για αποτύπωση και της προσωρινής έμφραξης του δοντιού. Κατόπιν θα προχωρήσουμε στη δοκιμή του επενθέτου , στην προετοιμασία του επενθέτου για την συγκόλλησή του , στην απομόνωση του φραγμού, στην προετοιμασία του δοντιού για την συγκόλληση του επενθέτου και στην τελική συγκόλληση του επενθέτου με ζεσταμένη ρητίνη.

Συμμετέχοντες: 20 άτομα.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο: 210 38 47 736

Το σεμινάριο  θα διεξαχθεί στο σεμιναριακό κέντρο της εταιρείας Μαυραειδόπουλος: Πλαστήρα 84 & Ιωσηφόγλου 3, Νέα Σμύρνη.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
25 Μαΐου 2019
Κόστος:
80€
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,

Διοργανωτής

Oral Innovation
Τηλέφωνο:
Τζώρτζ 12, Αθήνα
Email:
info@oralinnovation.gr
Ιστοσελίδα:
www.oralinnovation.gr

Άλλο

Θέμα
Ένθετα - Επένθετα
Εκπαιδευτής
Δημήτρης Τσανακτσίδης