Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ένθετα Επένθετα βήμα-βήμα

Μάρτιος 20

70€
Ένθετα Επένθετα βήμα-βήμα

Οι έμμεσες αποκαταστάσεις σύνθετης ρητίνης έχουν αποδείξει τόσο κλινικά όσο και ερευνητικά ότι αποτελούν λύση στις περιπτώσεις που απαιτείται αποκατάσταση μεγάλου ελλείμματος του δοντιού.

Είναι μια διαδικασία με πολλαπλά στάδια όπου το κάθε στάδιο έχει ξεχωριστή σημασία για την επίτευξη του θεμιτού αποτελέσματος.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελείται από δύο μέρη .Το θεωρητικό μέρος και την πρακτική επίδειξη και θα διεξαχθεί στα Γραφεία της εταιρείας FLOROS DENTAL (Εγνατίας 88 , Θεσσαλονίκη).

Στόχος του σεμιναρίου είναι να εφοδιαστούν οι συνάδελφοι με ξεκάθαρη γνώση για κάθε ένα στάδιο ξεχωριστά.

Στο θεωρητικό κομμάτι θα αναλυθούν οι λόγοι για τους οποίους επιλέγουμε έμμεσες αποκαταστάσεις. Το πρωτόκολλο παρασκευής και προστασίας του δοντιού με την άμεση κάλυψη της οδοντίνης. Το πρωτόκολλο συγκόλλησης της έμμεσης αποκατάστασης σύνθετης ρητίνης.

Tips & Tricks . Λάθη και παραλήψεις που μπορούμε να αποφύγουμε.

Στην πρακτική επίδειξη θα ακολουθήσουμε βήμα βήμα την διαδικασία της απομόνωσης και παρασκευής του δοντιού, της άμεσης κάλυψης της οδοντίνης ,της προετοιμασία του δοντιού για αποτύπωση και της προσωρινής έμφραξης του δοντιού.

Κατόπιν θα προχωρήσουμε στη δοκιμή του επενθέτου, στην προετοιμασία του επενθέτου για την συγκόλλησή του, στην απομόνωση του φραγμού , στην προετοιμασία του δοντιού για την συγκόλληση του επενθέτου και στην τελική συγκόλληση του επενθέτου με ζεσταμένη ρητίνη.

Συμμετέχοντες 15 άτομα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 224 203 και 698 34 70 049

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Μάρτιος 20
Κόστος:
70€
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,

Διοργανωτής

The Dental Meeting Point
Τηλέφωνο:
2310 22 42 03
Email:
fldental@otenet.gr
Ιστοσελίδα:
https://www.facebook.com/thedentalmeetingpoint/

Άλλο

Θέμα
Ένθετα Επένθετα βήμα-βήμα
Ομιλητής
Δημήτρης Τσανακτσίδης