Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Δορυφορικό Συμπόσιο της Kuraray Noritake Dental

27 Ιουλίου 2018

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού συνεδρίου της Διεθνούς Εταιρείας Οδοντιατρικής Έρευνας (International Association for Dental Research – IADR), η Kuraray Noritake Dental διοργανώνει δορυφορικό Συμπόσιο με τίτλο “Άμεσες και έμμεσες αισθητικές αποκαταστάσεις με βάση την ελάχιστα επεμβατική προσέγγιση” (“Direct and Indirect Adhesive Aesthetic Restorations based on minimally invasive approach”).

Οι αποκαταστάσεις ζιρκονίας συνεχώς εξελίσσονται λόγω της ανάπτυξης πολυστρωματικών υλικών υψηλής διαπερατότητας, που επιτρέπουν τόσο την ελάχιστα επεμβατική προετοιμασία όσο και τις εξαιρετικά αισθητικές λύσεις.

Οι αποτελεσματικές τεχνικές συγκόλλησης αποτελούν βασικό παράγοντα για τη μακροπρόθεσμη κλινική επιτυχία τέτοιων αποκαταστάσεων. Τρεις διάσημοι καθηγητές θα καλύψουν θέματα που φωτίζουν τις διάφορες πτυχές σχετικά με τις τελευταίες τάσεις των υλικών και τις διαφορετικές κλινικές επιλογές

Το Συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018, από τις 03:45 μ.μ. έως τις 5:00 μ.μ., στο δωμάτιο Ν10, του πρώτου επιπέδου του Excel London Convention Center στο Λονδίνο.

Περισσότερες Πληροφορίες για τη συμμετοχή σας στο Συμπόσιο, αλλά και για τους ομιλητές θα βρείτε: https://london.kuraraysymposium.info/

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
27 Ιουλίου 2018
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,

Διοργανωτής

International Association for Dental Research – IADR
Τηλέφωνο:
+1.703.548.0066
Email:
research@iadr.org
Ιστοσελίδα:
https://www.iadr.org/About-Us/Contact-Us

Άλλο

Θέμα
Άμεσες και έμμεσες αισθητικές αποκαταστάσεις με βάση την ελάχιστα επεμβατική προσέγγιση
Ομιλητής
Prof. Dr. Junji Tagami, Prof. Dr. Matthias Kern Med. Dent. Habil.FADM , Prof. Dr. Florian Beuer, D.D.S. PH.D., M.M.E.

Χώρος Διεξαγωγής

Excel London Convention Center
Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο + Χάρτης Google