Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

BPS goes digital

12 Οκτωβρίου 2019

Δωρεάν
BPS goes digital

BPS goes digital : Θεωρητική Παρουσίαση – Πρακτική επίδειξη

Το BPS είναι μια καλά αποδεδειγμένη συστηματική ροή εργασιών που επιτρέπει την κατασκευή υψηλής ποιότητας ολικών οδοντοστοιχιών με υλικά υψηλής ποιότητας.

Ακόμη και αν χρησιμοποιούνται σύγχρονα συστήματα έγχυσης για την αντιστάθμιση της συρρίκνωσης του πολυμερισμού του ΡΜΜΑ, δεν μπορεί πάντα να αποφευχθεί μια ελάχιστη θερμική συρρίκνωση.
Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες μικρές αποκλίσεις μεταξύ της αποτυπωσης και της οδοντοστοιχίας λόγω της διαστολής της γύψου κατά τη διάρκεια της κατασκευής και της τοποθέτησης.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία CAD / CAM, όπως και το Ivoclar Vivadent Digital Denture Professional System (DDP), μπορούν να εξαλειφθούν και αυτές οι δευτερεύουσες ανακρίβειες, καθώς η βάση των οδοντοστοιχιών κατασκευάζεται από προ-πολυμερισμένο δίσκο PMMA και υψηλής αισθητικής τεχνητά δόντια. Οι τελικές αποτυπώσεις σαρώνονται απευθείας, έτσι οι πληροφορίες μεταφέρονται με ακρίβεια ένα προς ένα βελτιώνοντας έτσι την εφαρμογή της οδοντοστοιχίας.

Ωστόσο, για οδοντοστοιχίες CAD / CAM, καθώς και για “κλασικές” οδοντοστοιχίες, είναι ζωτικής σημασίας να επιτευχθούν υψηλής ποιότητας αποτυπώσεις και ακριβείς καταγραφές.

Με ένα συνδυασμό BPS και DDP, μπορούμε να περιμένουμε ακόμα καλύτερη εφαρμογή της βάσης οδοντοστοιχιών σε σύγκριση με την αναλογική κατασκευή οδοντοστοιχιών.

Επιπλέον, αυτή η ψηφιακή ροή εργασίας προσφέρει πλεονεκτήματα όπως π.χ. ταχύτερη τοποθέτηση των δοντιών, λιγότερο ενεργό χρόνο εργασίας στην τεχνική πλευρά, αποθήκευση των μεμονωμένων παραμέτρων όπως για τις μελλοντικές οδοντοστοιχίες κλπ.

Η διάλεξη / επίδειξη θα καλύψει τα ακόλουθα θέματα:

  • Οι ανατομικές εκτεταμένες αποτυπώσεις.
  • Λειτουργικές αποτυπώσεις.
  • Κατασκευή οδοντοστοιχιών σύμφωνα με ανάλυση μοντέλου και αρχές BPS.
  • Ψηφιακός σχεδιασμός – στάδια κατασκευής Digital Denture.

Εκπαιδευτικό κέντρο SADENT – έξοδος 18 Αττικής οδού.
1ο χιλιόμετρο Λεωφ. Παινίας – Μαρκοπούλου Παιανία

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε:
Νάσια Μαστρανδρέα:
info@sadent.com, Τηλ.: 2111022900 εσωτ. 133
Αλεξανδροπούλου Ρεβέκα
Τηλ.: 6937049704
Χριστοφιλάκης Θάνος
Τηλ.: 6936658930
Χρονέας Γιάννης
Τηλ.: 6934625768

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
12 Οκτωβρίου 2019
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,

Διοργανωτές

Ivoclar
SADENT

Άλλο

Θέμα
BPS goes digital
Ομιλητής
Thomas Doblander CDT