Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

2day HANDS ON MASTERCOURSE IN PRF FACIAL AESTHETICS-CLEOPATRA TECHNIQUE

10 Οκτωβρίου 2020 - 11 Οκτωβρίου 2020

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Η ζήτηση για  αισθητική προσώπου έχει γίνει μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες παγκοσμίως. Η ικανότητα παροχής δραματικών οφελών χωρίς χειρουργική επέμβαση ήταν η τέλεια αντιστοιχία για αυτό το τμήμα του πληθυσμού. Το ιδανικό αποτέλεσμα μιας επιτυχημένης ιατρικής αισθητικής  είναι να διατηρηθεί η αυθεντικότητα του προσώπου, να φαίνεται αναζωογονητικό και πιο νεανικό χωρίς δραματικές αλλαγές που διαφοροποιούν τα εγγενή χαρακτηριστικά σας.

Το Platelet Rich Fibrin (PRF)  βασίζεται στην έννοια του αίματος φυγοκέντρησης χαμηλής ταχύτητας που παρέχει μετά την παρασκευή λευκοκύτταρα, αυξητικούς παράγοντες και βλαστικά κύτταρα που προκαλούν επούλωση των ιστών με αναζωογόνηση του δέρματος που διαρκεί πάνω από δύο χρόνια.

Ο στόχος αυτού του μαθήματος είναι να σας εκπαιδεύσει και να σας εκπαιδεύσει στη χρήση τεκμηριωμένης χρήσης του PRF, παρουσιάζοντας όλες τις διαφορετικές τεχνικές ένεσης, όπως ενέσεις με μικρο βελόνες και βαθιές επιδερμίδες, προκειμένου να μπορείτε να την εφαρμόσετε, με τον ασφαλέστερο και πιο προβλέψιμο τρόπο , για αναζωογόνηση του δέρματος. Θα αναλυθεί, βήμα προς βήμα όλη η διαδικασία από την προετοιμασία του δέρματος, την πραγματική θεραπεία και μετά τη φροντίδα και τη συνέχεια της συντήρησης.

Το CLEOPATRA TECHNIQUE TM  θα παρουσιάσει όλες τις συμβουλές και τα κόλπα αυτής της επαναστατικής εντελώς αυτόλογης θεραπείας και επίσης πώς μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική σύμφωνα με τη διατροφική γενετική. Μετά την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, σχετικά με την αναγεννητική ιατρική, θα έχετε μάθει PRF μηχανισμό δράσης και θα είστε σε θέση να αρχίσετε να ασκείτε την αισθητική του προσώπου με αυτοπεποίθηση και επιτυχία αυξάνοντας τη φήμη και το εισόδημά σας στην κλινική σας.

Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί από τον εφευρέτη της CLEOPATRA TECHNIQUE TM , κορυφαίος εμπειρογνώμονας στην αισθητική του προσώπου, καθηγητής Cleopatra Nacopoulos , Dr. Anna-Maria Vesala , χειρουργός στοματικής, Αισθητική ιατρική και Δρ. Καλλιόπη Γκούσκου , Γενετικός Βιολόγος.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ CPD

Η Υπηρεσία Πιστοποίησης CPD ιδρύθηκε το 1996 ως το κορυφαίο ανεξάρτητο ίδρυμα διαπίστευσης CPD που δραστηριοποιείται σε διάφορους κλάδους του κλάδου για να συμπληρώσει τις πολιτικές Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Ανάπτυξης επαγγελματικών ινστιτούτων και ακαδημαϊκών φορέων. Η Υπηρεσία Πιστοποίησης CPD παρέχει υποστήριξη, συμβουλές και αναγνωρισμένη ανεξάρτητη διαπίστευση CPD συμβατή με τις παγκόσμιες αρχές CPD.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ

16: 00-16: 30 Αναγεννητική Αισθητική ιατρική / Πώς να το διαθέσετε στην κλινική σας

16: 30-17: 00 Χαρακτηριστικά γήρανσης και αντιγήρανση με διαφορετικές θεραπείες

17: 00-17: 45 Βιολογικό υπόβαθρο, μηχανισμός δράσης και πολλαπλές κλινικές ενδείξεις PRF

17: 45-18: 00 Διάλειμμα

18: 00-19: 00 Θεραπεία πληγών / Μικροαιμόνων για αναζωογόνηση του δέρματος με υγρό PRF.

19: 00-20: 00 PRF βάσει στοιχείων για αισθητική προσώπου. Ενδείξεις και τεχνικές εφαρμογής

ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ

16: 00-16: 45 Πρωτόκολλο φωτογραφικής τεκμηρίωσης / Προετοιμασία της κλινικής και ασθενούς / καλλυντικών πριν και μετά τη θεραπεία

16: 45-17: 30 Προετοιμασία, βήμα προς βήμα, του δέρματος πριν από τη θεραπεία / εξοπλισμό

17: 30-17: 45 Διάλειμμα

17: 45-18: 30 Επίδειξη χρήσης σε μοντέλο / βίντεο (ρινοχειλικές πτυχές, γραμμές μαριονέτας, χείλη, περίγραμμα του προσώπου)

18: 30-19: 30 Παραδώστε το ανδρείκελο (φρούτα και κρέας) / συμβουλές και κόλπα για την αποφυγή επιπλοκών

19: 30-19: 45 Συνδυασμένες αισθητικές θεραπείες προσώπου με PRF

19: 45-20: 30 Q & A / Δοκιμή για διαπίστευση CPD

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ MASTERCOURSE, θα μάθετε πώς να κάνετε:

  • Διαδικασία PRF και πρωτόκολλα
  • Φλεβοτομία
  • Καταπληκτικά χείλη – CLEOPATRA TECHNIQUE TM
  • Νασολιακές πτυχές
  • Γραμμές μαριονέτας
  • Περίγραμμα του προσώπου
  • Μικρο-βελόνες

Τέλος εγγραφής 600E, Early Bird έως 30 Σεπτεμβρίου 2020, * 450E *

Κάνε εγγραφή ΕΔΩ!

 

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
10 Οκτωβρίου 2020
Τέλος:
11 Οκτωβρίου 2020
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,

Διοργανωτής

GMDAHUB
Τηλέφωνο:
212 104 98 42
Email:
helpdesk@gmdahub.com
Ιστοσελίδα:
www.gmdahub.com

Άλλο

Θέμα
2day HANDS ON MASTERCOURSE IN PRF FACIAL AESTHETICS-CLEOPATRA TECHNIQUE
Ομιλητής
καθηγητής Cleopatra Nacopoulos , Dr. Anna-Maria Vesala , χειρουργός στοματικής, Αισθητική ιατρική, Δρ. Καλλιόπη Γκούσκου , Γενετικός Βιολόγος.