Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

1ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Ορθοδοντικών Ναρθήκων

14 Σεπτεμβρίου 2019 - 15 Σεπτεμβρίου 2019

1ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Ορθοδοντικών Ναρθήκων

Η Ελληνική Εταιρεία Ορθοδοντικών Ναρθήκων (Ε.Ε.Ο.Ν.) διοργανώνει φέτος το 1ο Συνέδριο για τους Διαφανείς Νάρθηκες στην Ελλάδα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 14 & 15 Σεπτεμβρίου 2019.

” Ελπίζουμε ότι το 1ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Ορθοδοντικών Ναρθήκων θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας για εμπεριστατωμένη ενημέρωση σε θέματα που αφορούν στην εκπαίδευση, την έρευνα και την κλινική πράξη.

Για τον σκοπό αυτό έχουμε προσκαλέσει καταξιωμένους και επιφανείς Έλληνες και ξένους ομιλητές.

Το Συνέδριο θα προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης κεντρικών ομιλιών καθώς και την εκπαίδευση μέσω συμμετοχής σε πρακτικό σεμινάριο με τίτλο «Practice in Digital Technique».

Επιπλέον, το Συνέδριο θα δώσει τη δυνατότητα στους νέους συναδέλφους να παρουσιάσουν τις εργασίες τους και θα ενθαρρύνει εν γένει την έκφραση, την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, τη συνεργασία.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην Αίγλη Ζαππείου, η οποία βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Η πρόσβαση είναι εύκολη στο χώρο διεξαγωγής του Συνεδρίου.

Αγαπητοί συνάδελφοι σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ενεργά στην επιτυχία του 1ου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Ορθοδοντικών Ναρθήκων και ελπίζουμε να σας δούμε από κοντά στην Αθήνα. ”

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Δρ Γεώργιος Δαμανάκης, Πρόεδρος Συνεδρίου

> Περισσότερα σχετικά με το Συνέδριο

Λεπτομέρειες

Αρχή:
14 Σεπτεμβρίου 2019
Τέλος:
15 Σεπτεμβρίου 2019
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,

Διοργανωτής

Ελληνική Εταιρεία Ορθοδοντικών Ναρθήκων
Τηλέφωνο:
210 9814010 , 210 8089559
Email:
goastemp@gmail.com
Ιστοσελίδα:
https://goas.gr/

Άλλο

Ομιλητής
Dr. Castroflorio Tommaso, Dr. D’ Anto Vincenzo, Dr. Echarri Pablo, Dr. Garino Francesco, Dr. Isaza Penco Santiago - Negrini Stefano, Dr. Lipkin Ilya, Dr. Lombardo Luca, Dr. Romano Rafi, Δρ Αγγελάκης Δημοσθένης, Δρ Γαλακτόπουλος Δημήτρης, Δρ Καραμούζος Ανδρέας, Δρ Λάσπος Χριστοδουλος, Δρ Μανουκάκης Ιωάννης, Δρ Ματούλα Ματίνα, Δρ Μούλλας Αλέξανδρος, Δρ Σανούδος Ματθαίος, Επίκ. Καθ. Σηφακάκης Ιωσήφ