Έριξαν αυλαία τα σεμινάρια της Medicross

Με το σεμινάριο Οδοντοτεχνικής φωτογραφίας για νέους χρήστες την Κυριακή 22 Ιουλίου  στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο του κ. Ψαρρή Ηλία, συμπληρώθηκε ένας χρόνος ακριβώς του Dental Photography Course στην Αθήνα με εισηγητή τον κο Ιουλιανό Μουστάκη και διοργανώτρια εταιρεία την Medicross.

Οι συμμετέχοντες κι αυτή την φορά  αφοσιώθηκαν  απερίσπαστοι για τρεις και μισή ώρες περίπου στην θεωρητική παρουσίαση μέσω διαφανειών καθώς επίσης και στο βίντεο από τον Ιουλιανό.

Αμέσως μετά το διάλειμμα του γεύματος, φωτογράφισαν όλοι για τις υπόλοιπες 5 ώρες, εργασίες, εκμαγείο, πειραματίστηκαν στην ενδοστοματική φωτογράφιση και τέλος διασκέδασαν με την φωτογραφία πορτραίτου! Το μοντέλο για την ενδοστοματική φωτογράφιση ήταν ο  κος Γεώργιος Κυριακός.

Η κα Όλγα Χαντζή δήλωσε:

Περάσαμε μια πολύ ωραία Κυριακή ρίχνοντας έτσι και την αυλαία των σεμιναρίων που διοργανώνει η εταιρεία Medicross πριν το διάλειμμα των καλοκαιρινών διακοπών.

Θέλω να ευχαριστήσω  θερμά τους συμμετέχοντες που μας τίμησαν με την παρουσία τους: κα Άρτεμισία Μάντζιου, τους κυρίους Τσαναή Ευθύμιο,  Νεοχωρίτη Γεώργιο, Βλαχονικολό Δημήτριο, Ματθαίου Παναγιώτη και τον Μαυρίκα Αθανάσιο. Επίσης, το εργαστήριο Psarris Dental Laboratory για την φιλοξενία του για δεύτερη συνεχόμενη φορά, το GReat Catering που μας φροντίζει γευστικά όλη την χρονιά .

Τέλος, ένα  ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Ιουλιανό Μουστάκη για την πολύ ωραία συνεργασία μας όπου σε ένα έτος πραγματοποιήσαμε 9 Σεμινάρια Οδοντοτεχνικής Φωτογραφίας και στην κα. Μαρία Γιαννακίδου που είχε την ιδέα της συγκεκριμένης Συνεργασίας.

Και εις άλλα με υγεία. Να έχουμε όλοι ένα όμορφο καλοκαίρι!