Επιτυχής επανεκκίνηση της Dental Expo 2022!

Έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας η Dental Expo 2022 επέστρεψε δυναμικά την Παρασκευή 20 έως και την Κυριακή 22 Μαΐου στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C.

Στην Dental Expo 2022 συμμετείχαν 63 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Οδοντιατρικής και Οδοντοτεχνικής επιστήμης. Δόθηκε η ευκαιρία να γίνουν συναντήσεις, συνεργασίες, φιλίες, πωλήσεις, να εκφραστούν παράπονα, αλλά και ευχαριστίες.

Όπως μας είπε ένας προσκεκλημένος συνεργάτης της Kulzer ” Μου αρέσει πολύ η έκθεση, έχει φως, κινητικότητα, πολλά προϊόντα, πολύ χαρά…” και κάποιος άλλος ανέφερε: ” Μια μικρή IDS βλέπω, κρίνοντας από τους εκθέτες και την αρχιτεκτονική των περιπτέρων “.

Η 22η κλαδική έκθεση Dental αποτέλεσε για ακόμη μια φορά το σταθερό σημείο, ας τολμήσουμε να πούμε, επανεκκίνησης της αγοράς, η οποία έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια. Παρουσιάστηκαν νέα προϊόντα, νέες τεχνολογίες με έμφαση στην ψηφιακή οδοντιατρική  – οδοντική τεχνολογία!

Δόθηκαν πολλές προσφορές με αφορμή την έκθεση που οι επισκέπτες επωφελήθηκαν.

Την διοργάνωση είχε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εμπόρων Εισαγωγέων Οδοντιατρικών – Οδοντοτεχνικών Ειδών, ο οποίος μετρά 40 και πλέον χρόνια ζωής και παρουσίας στην αγορά.

H πρόεδρος του Συνδέσμου, κυρία Λία Παπάζογλου, η οργανωτική επιτροπή και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την επιτυχία της έκθεσης και πέτυχαν τους στόχους τους!

Όποια λοιπόν κι αν είναι η αίσθηση που άφησε η Dental Expo 2022  στον καθένα μας, πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά και να ξεκινήσουμε για τα ακόμα καλύτερα!

Το toothnews.gr κομμάτι πλέον του χώρου, ήταν εκεί και σας παρουσιάζει το πιο κάτω φωτορεπορτάζ, όπως το κατέγραψε ο φακός του!

Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για μεγέθυνση 🔎

ACTIONMED


AVEN DENTAL


COSMODENTAL


DENTAL EXPERT


DENTAL LINE


DENTAL LINK


DENTALCOM Γ. Παπάζογλου Α.Ε.


DENTICA


DIMORAL DIMITRAKOPOULOS


ELEMENT DENTAL


GREEN DENTAL


JPD ΑΦΟΙ ΚΑΛΑΝΤΙΔΗΣ


LAB SHOP – ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Α. & Δ. Ο.Ε.


MEDICROSS


NDS


NEODENT S.A. – SOUTHERN IMPLANTS


ORAL INNOVATION


DENTAL PROGRESS


STROUMBOS H. E – DENTAL


UNICON HELLAS


ΒΙΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Α.Ε.


ΜΑΥΡΑΕΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ


ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΠΡΑΖΗΣ Α.Ε.


ΝΕΓΡΙΝ IN DENTAL


ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ


ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ Π.Σ.Ο


ΦΛΩΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε