Επιτυχημένο το σεμινάριο για την μέθοδο CAD-CAM στην Οδοντική Τεχνολογία στο ΤΕΙ Αθήνας

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο που οργανώθηκε από το Τμήμα Οδοντικής Τεχνολογίας του ΤΕΙ Αθήνας με θέμα « Η Μέθοδος CAD-CAM στην Οδοντική Τεχνολογία ».

Στο κατάμεστο Αμφιθέατρο της Φυσικής του ΤΕΙ Αθήνας οι ομιλητές του σεμιναρίου κος Στρούμπος Χάρης και κος Άννινος Σπύρος παρουσίασαν τις γενικές αρχές λειτουργίας των συστημάτων CAD –CAM για την Οδοντική Τεχνολογία.

Ειδικότερα ο κος Στρούμπος, αντιπρόσωπος της Dental Wings στην Ελλάδα, εκτός των άλλων, αναφέρθηκε και στην τεχνολογία του Rapid Prototyping, ενώ ο κος Άννινος, συνεργάτης της εταιρείας Atlas Digital (Ψαρίδης Β.) αντιπροσώπου της εταιρείας Roland, αναφέρθηκε αναλυτικά και στα υλικά τα οποία χρησιμοποιούνται στην κατασκευή των ειδικών δίσκων για συσκευές CAM.

Tο σεμινάριο, το οποίο εκτός των φοιτητών παρακολούθησαν Καθηγητές του Τμήματος αλλά και επαγγελματίες του χώρου, άνοιξε και έκλεισε ο Πρόεδρος του Τμήματος Δρ. Αντώνης Προμπονάς, ο οποίος στην ολιγόλεπτη ομιλία του τόνισε τη σημασία της διεξαγωγής τέτοιων σεμιναρίων στο Τμήμα Οδοντικής Τεχνολογίας και ενημέρωσε για τη διεξαγωγή μελλοντικών σεμιναρίων ανάλογου περιεχομένου και ενδαφέροντος για τους φοιτητές του Τμήματος.