Εμφύτευμα Trio: Ένα Οδοντικό Αριστούργημα | Stergiou Κ. Dental

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνα: 210 52 40 361, 210 52 46 886
Website: www.stergioudental.gr | E-mail: info@stergioudental.gr

H Stergiou Κ. Dental, παρουσιάζει με υπερηφάνεια την νεότερη καινοτομία της Alfa Gate Implants στον οδοντιατρικό τομέα, το εμφύτευμα Trio Implant!

Μετά από χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, συλλογή κλινικών δεδομένων από γιατρούς και χρόνια εμπειρίας στην αγορά, η Alfa Gate παρουσιάζει με περηφάνεια κι ενθουσιασμό το επαναστατικό της Οδοντικό Εμφύτευμα Trio.

Το Trio έχει σχεδιαστεί ώστε να επιτυγχάνει ασύγκριτη ανώτερη πρωτογενή σταθερότητα σ’ όλους τους τύπους οστών. Επιπλέον, ο μοναδικός σχεδιασμός κυλινδρικού σπειρώματος του εμφυτεύματος, μαζί με το κωνικό σχήμα του σώματός του επιτυγχάνει ακλόνητα αξιόπιστα αποτελέσματα σε περιπτώσεις άμεσης φόρτισης.

Ο σχεδιασμός της στεφάνης του εμφυτεύματος διατηρεί την ηρεμία μειώνοντας την καταπόνηση στην περιοχή του φλοιώδους οστού.

Γιατί το Trio;

  • Μειωμένη διάμετρος στεφάνης για μικρότερη καταπόνηση οστού στο φλοιώδες οστό.
  • Τα αιχμηρά σπειρώματα της κορυφής είναι ιδανικά για άμεσα εμφυτεύματα σε περιοχές εξαγωγών.
  • Μοναδικός σχεδιασμός σπειρώματος ο οποίος τέμνει και συμπυκνώνει το οστό για την αύξηση της πρωτογενούς σταθερότητας του εμφυτεύματος.
  • Οι αυλακώσεις διάτρησης επιτρέπουν την τομή μέσω του φλοιώδους οστού για την αποτελεσματική εισαγωγή και εξισορρόπηση των ροπών.
  • Ενιαία πλατφόρμα αποκατάστασης για Εσωτερικά Εξαγωνιαία (Hex) εμφυτεύματα 2.42mm, συμβατή για όλες τις διαμέτρους εμφυτευμάτων με πολλαπλές επιλογές αποκατάστασης όπως η συγκράτηση με κοχλία, και η κόλληση.

Η Κανονική Κωνική Πλατφόρμα του Trio είναι σχεδιασμένη με μία βυθισμένη εσωτερική κωνική σύνδεση με εξαγωνική σύμπλεξη με κωνικό στέλεχος συγκράτησης 11° (κώνος τύπου morse).

Ο κωνικός σχεδιασμός σφράγισης ελαχιστοποιεί τη χαλάρωση του κοχλία, σταθεροποιώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τη σύνδεση του εμφυτεύματος.

Το Trio είναι σχεδιασμένο για να επιτυγχάνει ασύγκριτη ανώτερη πρωτογενή σταθερότητα σε όλους τους τύπους οστών, και το μοναδικό σώμα του επιτυγχάνει ακλόνητα αξιόπιστα αποτελέσματα σε περιπτώσεις άμεσης φόρτισης.

🤳 Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ