12 - 13 ΜΑΙΟΥ 2018

Μην χάσετε να παρακολουθήσετε…

Το μεγάλο επιστημονικό συμπόσιο της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας «ΛΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗΣ» έρχεται στις 12 και 13 Μαΐου. Ο χώρος διεξαγωγής του συμποσίου είναι στον Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. “Δημόκριτος “με εξαιρετικούς ξένους και Έλληνες ομιλητές.
Διαβάστε τη συνέντευξη του πρόεδρου της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας (ΕΛΛ.Π.Ε), κου.  Γιώργου Παπαβασιλείου

Οι Ομιλητές του Συμποσίου

PROF. STEFEN KOUBI

Ξεκινάμε την παρουσίαση των ομιλητών με πρώτο τον πολύ γνωστό Stefen Koubi! Θα μας μιλήσει για «New options for designing a smile: from analogic to digital…..but guided!!!” και θα μας προσφέρει ένα εξαιρετικό hands on master class . Ευχαριστούμε την εταιρεία ΒΙΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ που με την χορηγία της έκανε δυνατή την παρουσία του Prof. Koubi στο συνέδριο της ΕΛΛ.Π.Ε

PROF. BRIAN MILLAR

Ο δεύτερος ομιλητής, με ένα εξίσου εντυπωσιακό CV, Prof. Brian Millar από το Kings College London. Θα μας μιλήσει για προβλήματα αισθητικής και σύγκλεισης μέσα από την φιλοσοφία του minimal invasive intervention και θα μας προσφέρει ένα εξαιρετικό hands on master class. Ευχαριστούμε την εταιρεία COLTENE που με την χορηγία της έκανε δυνατή την παρουσία του Prof. Millar στο συνέδριο της ΕΛΛ.Π.Ε.

Stefano Lombardo

DR. STEFANO LOMBARDO

Ο επόμενος ομιλητής μας είναι ο Stefano Lombardo από το Τορίνο της Ιταλίας. Ευχαριστούμε την εταιρεία KULZER και ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ που με την χορηγία τους έκαναν δυνατή την παρουσία του Dr. Lombardo στο συνέδριο της ΕΛΛ.Π.Ε.

STAVROS PELEKANOS

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την παρουσία του Σταύρου Πελεκάνου σε μια ζωντανή παρουσίαση με θέμα “Treatment planning in edentulous jaw with implants”.

Marco Nicastro

DR. MARCO NICASTRO

Ο επόμενος ομιλητής μας είναι ο Dr. Marco Nicastro, Vice President of the European Academy of Cosmetic Dentistry από την Ρώμη, που θα μιλήσει και θα δώσει πρακτικό σεμινάριο για «New trends in indirect adhesive restorations”. Ευχαριστούμε την εταιρεία 3Μ Hellas που κάνει δυνατή την παρουσία του Dr. Nicastro στο συνέδριο της ΕΛΛ.Π.Ε.

PROF. PAUL WEIGL

Από τη Γερμανία μας έρχεται ο Prof. Paul Weigl ο οποίος θα μας μιλήσει και θα δώσει ένα πρακτικό σεμινάριο για το Smart Fix Concept. Ευχαριστούμε την εταιρεία Μαυραειδόπουλος & Dentsply που κάνουν δυνατή την παρουσία του Prof. Weigl στο συνέδριο της ΕΛΛ.Π.Ε.

MARKO JAKOVAC

ASSIST. PROF.
MARKO JAKOVAC

Last but not least ομιλητής του συνεδρίου μας o Assist. Prof. Marko Jakovac ο οποίος θα μιλήσει και θα δώσει πρακτικό σεμινάριο για Esthetic Dentistry.. Digital and Analog Approach. Ευχαριστούμε την εταιρεία Ivoclar που κάνει δυνατή την παρουσία του Assist. Prof. Jakovac στο συνέδριο της ΕΛΛ.Π.Ε.

12 - 13 ΜΑΪΟΥ 2018
" ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ "

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ

"Λύνοντας τους γρίφους της προσθετικής"

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

ΕΓΓΡΑΦEITE ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΕΓΓΡΑΦEITE ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ