Εξειδικευμένο σεμινάριο για το ALIAS-LSW της ELINE SYSTEM

Το FN Orthodontics ακολουθώντας πάντα την πρόοδο της τεχνολογίας και των καινοτομιών στον Ορθοδοντικό τομέα με μεγάλη χαρά παρουσιάζει το σύστημα ELINE και το ALIAS Lingual Bracket της εταιρείας ORMCO (κι όχι μόνο…) με εφευρέτες τους Ορθοδοντικούς Ιατρούς καθηγητές: Kyoto Takemoto και Giuseppe Scuzzo.

Εκ μέρους λοιπόν του FN Orthodontics, ο Φραγκίσκος Ντουλούπας ιδιοκτήτης του Ορθοδοντικού εργαστηρίου και μέσα απο την ιστοσελίδα toohnews.gr καλωσορίζει όλους τους εγγεγραμμένους και ανυπομονεί να τους δει από κοντά στο εξειδικευμένο σεμινάριο (ALIAS-LSW COURSE) το Σάββατο, 16 Ιουνίου, στο Hilton Αθηνων, Βασιλίσσης Σοφίας 46 στην αίθουσα “Θάλεια 4”.

Η εκδήλωση ενημέρωσης του συστήματος Eline , με κύριο ομιλητή τον καθηγητή Πανεπιστημίου της Ferrara, Prof. Scuzzo Giuseppe,  απευθύνεται κατά αποκλειστικότητα σε ορθοδοντικούς Ιατρούς και αναφέρεται σε τεχνικές Γλωσσικής Ορθοδοντικής με ομιλητή όπως προαναφέραμε .

Το σεμινάριο διενεργείται υπό την επιστημονική αιγίδα της ΕΟΓΜΕ (εταιρεία Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής Μελέτης & Έρευνας) και ΕΛΕΓΟ (Ελληνική Εταιρεία Γλωσσικής Ορθοδοντικής) ενώ χορηγείται από το FN Orthodontics, την εταιρεία Μωρίς Φαράτζη Α.Ε., την 3DHUB  και την Atlas Digital.

Το σύστημα ALIAS-LSW αναπτύσσεται μέσα από την εταιρεία Eline System στην οποία ο εν λόγω καθηγητής – Prof. Scuzzo Giuseppe – κατάφερε με την ομάδα του, να δημιουργήσει τον πλέον εξειδικευμένο αλγόριθμο και να εκφράσει τα θεωρητικά στοιχεία της ορθοδοντικής εμβιομηχανικής στην ψηφιακή τεχνολογία, ανάλυση και σχεδιασμό παρέχοντας ένα καινοτόμο σύστημα ορθοδοντικής θεραπείας.

Η Είσοδος στο εξειδικευμένο σεμινάριο είναι ελεύθερη και αφορά μόνο Ορθοδοντικούς.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποίηση ALIAS – LSW από τον Prof. Scuzzo Giuseppe το οποίο πρέπει και να δηλώσετε στην λίστα εγγραφής ακολουθώντας τις αντίστοιχες οδηγίες. ( Η διαδικασία είναι εναρμονισμένη με τα πρότυπα του νέου κανονισμού GDPR ακολουθώντας και το πρωτόκολλο της εταιρείας Eline System).