Εγκατάσταση του Fotona Laser LightWalker AT Er:YAG & Nd:YAG, στο τμήμα Οδοντικής Χειρουργικής του Α.Π.Θ

 Το Laser LightWalker AT είναι η δεύτερη φορά που χορηγείται στο εργαστήρι οδοντικής χειρουργικής του Α.Π.Θ για εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς σκοπούς.

Είναι το μοντέλο, σημείο αναφοράς των οδοντιατρικών Laser. Ενσωματώνει  τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες laser τεχνολογίες που εξασφαλίζουν  ασφαλή και αποτελεσματική χρήση σε όλες τις οδοντιατρικές εφαρμογές.

Το LightWalker Er:YAG Laser με τεχνολογία τετραγωνικών παλμών (VSP) και τεχνολογία ομαδοποιημένων παλμών (QSP) είναι το μοναδικό, που παρέχει αποκοπή σκληρών ιστών και παρασκευή κοιλοτήτων όλων των ομάδων.

Η 50χρονη επιτυχής πορεία της Fotona στην ανάπτυξη συστημάτων laser, στηρίζεται στην πολυετή συνεργασία της με ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

Η παράδοση έγινε από την υπεύθυνη του οδοντιατρικού τμήματος κ. NinaMalej και η παρουσίαση των εφαρμογών του LightWalker έγινε από την καθηγήτρια AslihanUsumez του Πανεπιστημίου Bezmialem

Παρόντες, ο πρόεδρος της οδοντιατρικής Σχολής καθηγητής κ. Λάμπρος Ζουλούμης, ο αναπληρωτής καθηγητής κ. Κοσμάς Τολίδης καθώς και οι δύο υποψήφιοι διδάκτορες κ. Αντώνης Καλλής και Δημήτρης Στράκας

Το LighWalker  με τη βοήθεια του Διευθυντή του τμήματος Laser κ. Τολίδη θα συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της έρευνας και της εκπαίδευσης των μεταπτυχιακών φοιτητών.

2lightwalker

Αναλυτικές πληροφορίες για το Laser LightWalker AT

3lightwalker