Εγκατάσταση LASER SINTERING στο Εργαστήρι 86 ΕΠΕ

Το οδοντοτεχνικό εργαστήριο, Εργαστήρι 86 ΕΠΕ, στο πλαίσιο της εναρμόνισής του με τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες, προχώρησε στην αγορά μηχανήματος laser sintering.

Το Εργαστήρι 86 ΕΠΕ, από την ίδρυσή του το 1986 μέχρι και σήμερα, παρακολουθεί και υλοποιεί όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις βασιζόμενο στο τρίπτυχο «ποιότητα – εξυπηρέτηση – τιμή».

Αναφερόμαστε στην πρώτη εγκατάσταση μηχανήματος laser sintering στην Ελλάδα, του παγκοσμίως αναγνωρισμένου, ως προς τη Laser τεχνολογία, γερμανικού οίκου TRUMPF.

Πρόκειται για το μηχάνημα TruPrint 1000 Multilaser

  • Για αμιγώς dental χρήση.
  • Με διπλό laser για ταχύτερο και ποιοτικότερο αποτέλεσμα.
  • Με σταθερή ποιότητα τεχνικών χαρακτηριστικών παραγωγής.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εταιρεία TRUMF χορήγησε άδεια στο Εργαστήρι 86  ΕΠΕ για τη χρήση του πιστοποιημένου οδοντιατρικού κράματος Bego Mediloy S-Co, καθώς και ότι η παραγωγική διαδικασία και το εξαγόμενο προϊόν εκτελούνται βάσει των πιστοποιημένων συστημάτων ποιότητας της εταιρείας ISO 9001:2015 και ISO 13485:2012.

Τα παραγόμενα προϊόντα συνοδεύονται με κάρτα εγγύησης, που πιστοποιεί την παραγωγική διαδικασία βάσει των προτύπων ποιότητας και τη χρήση του κράματος Bego Mediloy S-Co με τον αριθμό παρτίδας.

Το Εργαστήρι 86 ΕΠΕ, με τη νέα επένδυση στην ψηφιακή τεχνολογία, είναι σε θέση να προσφέρει άριστο, ασφαλές  και πιστοποιημένο αποτέλεσμα, βασιζόμενο στην εξαιρετική σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής του προϊόντος.