Διαμάντια της εταιρείας DIATECH

Από την GREEN DENTAL

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνα: 210 38 03 055, 210 52 35 981 | E-mail: info@greendental.gr

DIATECH GOLD MULTILAYER DIAMONDS (ΤΑΧΡΥΣΑΔΙΑΜΑΝΤΙΑ).

Τα “χρυσά” διαμάντια είναι ένα από τα πιο σημαντικά “εργαλεία” της καθημερινής οδοντιατρικής πράξης και είναι επίσης μερικά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα μας. 

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα και την μακρά διάρκεια ζωής τους.

Τα διαμάντια κακής ποιότητας απαιτούν συχνά περισσότερο χρόνο για τις οδοντιατρικές εργασίες. Αν και αυτό δεν φαίνεται να είναι ένα μεγάλο ζήτημα με την πρώτη ματιά, θυμηθείτε ότι χρειάζεται μόνο μερικές από αυτές τις περιπτώσεις για να αλλάξετε ολόκληρο το πρόγραμμά σας. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα”φαινόμενο ντόμινο” και μπορεί να εκτροχιάσει την αποτελεσματικότητα του ιατρείου σας.

Λίγα πράγματα που ίσως δεν γνωρίζετε για τα “χρυσά” μας διαμάντια:

1. Είναι κατασκευασμένα από φυσικά διαμάντια.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των φυσικών διαμαντιών και των τεχνητών.Τα φυσικά διαμάντια διαρκούν περισσότερο και παρέχουν ομαλότερη κοπή με ελάχιστες δονήσεις. Τα τεχνητά διαμάντια δημιουργούνται συχνά σε ένα εργαστήριο και δεν μπορούν να παρέχουν την ευκολία χρήσης των περισσότερων φυσικών διαμαντιών.

2. Κατασκευάζονται με εφαρμογή πολλών στρωμάτων.

Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι τα “χρυσά”μας διαμάντια καινοτομούν έναντι των υπολοίπων.Η καινοτομία είναι η πολυστρωματική εφαρμογή των διαμαντόκοκκων η οποία επιτρέπει στα διαμάντια μας να έχουν πιο ομοιόμορφη κρυστάλλινη κάλυψη.Τι σημαίνει αυτό;Τρόχισμα με ακρίβεια, πιο εύκολο και πιο γρήγορο.Το διαμάντι είναι πιο άνετο στη χρήση, πράγμα που μπορεί να βοηθήσει πολύ στην αποφυγή του συνδρόμου του καρπιαίου σωλήνα, το οποίο αποτελεί επαγγελματικό κίνδυνο για τους οδοντιάτρους.

3. Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

Τα προτεινόμενα“χρυσά”διαμάντια έχουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής.Η ιδιαίτερη πολυστρωματική κατασκευή επιτρέπει αντίστοιχα την κατά στρώμα αποτριβή και όχι την γρήγορη κόπωση του διαμαντιού.

4. Γνωρίζετε ότι κατασκευάζονται στην Ελβετία … αλλά ξέρετε πόσα χρόνια;

Μπορεί να γνωρίζετε ήδη τα πλεονεκτήματα της ελβετικής μηχανικής ακρίβειας, αλλά γνωρίζετε πόσο καιρό έχουμε αφιερωθεί σε αυτή τη φιλοσοφία; Για περισσότερα από 35 χρόνια έχουμε εφαρμόσει αυτή την ασυμβίβαστη αφοσίωση στην ποιότητα.

Βρισκόμαστε πίσω από τα προϊόντα μας. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από μια τυπική  έκφραση. Είναι μια υπόσχεση που κάνουμε σε όλους τους πελάτες μας.

Μπορείτε να δείτε τις τελευταίες μας προσφορές.

Κάνουμε συχνά ειδικές προσφορές για τα “χρυσά” μας διαμάντια. Είναι το πιο δημοφιλές προϊόν μας και παίρνουμε εξαιρετικές κριτικές από τους πελάτες μας. Εάν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε το προϊόν μας, προτείνουμε το δημοφιλές κορυφαίο σετ διαμαντιών μας 25 τεμαχίων.

ΑΔΡΟΤΗΤΕΣ:
0MLX – Super Coarse, 150 Microns
0ML – Coarse, 125 Microns
F – Fine, 40 Microns
XF – Extra Fine,  20 Microns
UF – Ultra Fine, 10 Microns

ΟΙ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ:

Cylinder Depth Cutting Double Cone End Cutting Flame
         
Flat End Cylinder Flat End Tap

Football

Interproximal Inverted Cone
         

Round Edge Cylinder

Round Edge Taper

Occlusal

Pear

Pointed Cylinder

         
Pointed Taper Round Round End Cylinder Round End Taper

Round End Taper Safe End

         
     
Wheel Αcorn