Dentsply Sirona: Το νέο κοπτικό CEREC® Primemill σας φέρνει πιο κοντά στην Αριστεία

Το CEREC κάνει ένα ακόμα μεγάλο βήμα μπροστά, με την εισαγωγή του CEREC Primemill, το εντελώς καινούργιο κοπτικό μηχάνημα από την Dentsply Sirona. Η κατασκευή των αποκαταστάσεων θα γίνει σύντομα ευκολότερη και σημαντικά ταχύτερη.

Χάρη στην τεχνολογία τελευταίας γενιάς, τώρα μπορεί να κατασκευαστεί ένα ευρύ φάσμα αποκαταστάσεων με μεγαλύτερη ταχύτητα και εξαιρετικά αποτελέσματα.

CEREC Primemill
Γρήγορη ταχύτητα κοπής, εξαιρετική ποιότητα και εύκολος χειρισμός.

Μαζί με το ενδοστοματικό σκάνερ CEREC Primescan και το λογισμικό CEREC, το CEREC Primemill ολοκληρώνει το ψηφιακό οδοντιατρείο και παρέχει πιο προβλέψιμα αποτελέσματα σε μια ολοκαίνουργια εμπειρία για τον οδοντίατρο και τον ασθενή.

Charlotte/Bensheim.

Το CEREC Primemill, το καινούργιο κοπτικό μηχάνημα Dentsply Sirona, παράγει εντυπωσιακές αποκαταστάσεις με λεπτομερή όρια και πολύ λεία επιφάνεια χρησιμοποιώντας εξελιγμένα διπλά μοτέρ παράλληλης κοπής.

Το CEREC Primemill διαθέτει οθόνη αφής 7 ιντσών, ενσωματωμένη κάμερα για σάρωση μπλοκ και σαρωτή RFID για ανάγνωση των εργαλείων κοπής των υλικών. Λειτουργεί επίσης με ένα ευρύ φάσμα υλικών. Ο νέος σχεδιασμός προσφέρει πολύ πιο ομαλή λειτουργία.

Το CEREC Primemill αλλάζει το παιχνίδι σε ολόκληρη τη ροή εργασίας “, δήλωσε η Δρ. Gertrud Fabel, οδοντίατρος στο Μόναχο (Γερμανία). ” Τα πάντα λειτουργούν σημαντικά ταχύτερα από πριν, η ποιότητα των αποκαταστάσεων είναι εγγυημένη χάρη στα πολύ ωραία όρια και τις ομαλές επιφάνειες και ο χειρισμός είναι κάτι περισσότερο από απλός: η ομάδα προσφέρει τέλεια υποστήριξη και έτσι επιταχύνει ολόκληρη τη ροή εργασίας για να την κάνει ακόμη πιο ευχάριστη για τον ασθενή “.

Καθοδηγούμενη λειτουργία για μέγιστη ευκολία

Κατά το σχεδιασμό του νέου CEREC Primemill, δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στη φιλικότητα προς τον χρήστη: Η μεγάλη επιφάνεια αφής καθοδηγεί τον χρήστη μέσω όλων των διαδικασιών ροής εργασιών. Κάθε βήμα ροής εργασιών εμφανίζεται με σειρά και δείχνει, για παράδειγμα, ποια εργαλεία χρησιμοποιούνται για την επιλεγμένη επιλογή υλικού και μηχανουργικής επεξεργασίας.

Εξοικείωση με τη νέα οθόνη αφής.
Η εύκολη και καθοδηγούμενη διαδικασία επιταχύνει τα ραντεβού σας.

Τα εργαλεία είναι εξοπλισμένα με έναν κωδικό χρώματος ανάλογα με το προς επεξεργασία υλικό και επομένως είναι εύκολο να γίνει διάκριση. Κάθε εργαλείο περιέχει επίσης μια μικρή ετικέτα αναγνώρισης ραδιοσυχνοτήτων (RFID) που μπορεί να διαβαστεί από έναν ενσωματωμένο σαρωτή στο CEREC Primemill. Το μηχάνημα ενημερώνει τον χρήστη για την κατάσταση του εργαλείου και εάν ή πότε πρέπει να αντικατασταθεί με ένα νέο. Με αυτές τις δυνατότητες η χρήση του κοπτικού από την ομάδα του ιατρείου γίνεται πιο εύκολη από ποτέ.

Για επιπλέον ευκολία, τα μπλοκ υλικών μπορούν να σαρωθούν με την ενσωματωμένη κάμερα. Με αυτόν τον τρόπο καταγράφονται οι πληροφορίες του μπλοκ, το ποσοστό σύντηξης, το μέγεθος και το χρώμα.

Η φωτεινή λωρίδα LED του κοπτικού ενημερώνει επίσης τον χρήστη σχετικά με την κατάσταση του, με εναλλαγή χρωμάτων, π.χ. γίνεται πράσινο όταν ολοκληρωθεί η κοπή. Επιπλέον, η οθόνη του κοπτικού καθοδηγεί το χρήστη για της διαδικασίες συντήρησής του, διευκολύνοντας την εύκολη συντήρηση του CEREC Primemill.

Υψηλότερη αισθητική, ταχύτητα .. απλώς άριστο!

Με το CEREC Primemill, οι αποκαταστάσεις, ειδικά αυτές που κατασκευάζονται από ζιρκονία, κόβονται ακόμα πιο γρήγορα χάρη σε νέα εργαλεία και βελτιωμένη τεχνολογία. Ο χρόνος που απαιτείται για την κατασκευή μιας στεφάνης ζιρκονίας έχει μειωθεί κατά περισσότερο από το μισό: Μπορεί να κοπεί από περίπου 10-12 λεπτά σε μόλις 5 λεπτά χρησιμοποιώντας τη νέα λειτουργία Super Fast.

Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Χρησιμοποιώντας τα νέα πολύ λεπτά εργαλεία (0,5 mm) στη λειτουργία κοπής Extra Fine, η μονάδα επιτυγχάνει υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας στα φύματα καθώς στους συνδέσμους στις γέφυρες, δίνοντας προβλέψιμα αποτελέσματα πρώτης κατηγορίας.

Οδοντιατρική εμπειρία ανώτερης ποιότητας

Το σύστημα CEREC προχωρά σε νέα διάσταση με το κοπτικό CEREC Primemill. Για όσους θέλουν τώρα να μπουν στον κόσμο CAD / CAM, με το ολοκαίνουργιο CEREC αποκτούν ένα πλήρες σύστημα με μεγάλη ευελιξία για αξιόπιστα αποτελέσματα. Οι οδοντίατροι που ήδη χρησιμοποιούν με επιτυχία το CEREC στην πρακτική τους θα εκτιμήσουν το σύστημα με το νέο επίπεδο ταχύτητας, υψηλού επιπέδου ποιότητας και ευκολίας που παρέχει το CEREC Primemill.

Το ανανεωμένο σύστημα CEREC.
Το νέο κοπτικό αλλάζει ριζικά το παιχνίδι.

Ήταν σημαντικό για εμάς να δημιουργήσουμε πραγματική προστιθέμενη αξία με το CEREC Primemill, τόσο για τον νέο οδοντίατρο CEREC όσο και για όλους του φανατικούς χρήστες CEREC εδώ και χρόνια “, εξήγησε ο Δρ. Alexander Völcker, Αντιπρόεδρος του Ομίλου CAD / CAM & Ορθοδοντική στη Dentsply Sirona. ” Έχουμε αισθητά αυξήσει την ταχύτητα της διαδικασίας, ενώ παράλληλα έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα στις αποκαταστάσεις.  Η ποικιλία των υλικών καλύπτει όλα τα περιστατικά και η λειτουργία της μονάδας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Το πλήρες σύστημα δεν απαιτεί εισαγωγές ή εξαγωγές δεδομένων. Όλες οι διαδικασίες συντονίζονται μεταξύ τους παρέχοντας μια εξαιρετική και απρόσκοπτη εμπειρία στα ραντεβού “.