Δέκα χρόνια Digident… Από την πρώτη μέρα ως και σήμερα στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας έχουν τιμήσει με την εμπιστοσύνη τους!

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 210 76 46 841 | Website: www.digident.gr | E-mail: info@digident.gr
Messenger: digidentnikoloudias | Viber: 694 73 29 376

Το ίδιο θα συμβεί και στα επόμενα χρόνια. Στόχος μας, η προσαρμογή στις αυξημένες ανάγκες του αύριο όσων έκαναν τα πρώτα τους ψηφιακά βήματα στην ψηφιακή εποχή αρκετά χρόνια πριν. Πελάτες μας, παλαιοί αλλά και νέοι, πρέπει να θωρακιστούν ως προς τις νέες απαιτήσεις των καιρών. Οι μεγάλες προσφορές μας κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.

Ανανέωση παλαιού σαρωτή με ΝΕΟ από την Medit!

ΘΩΡΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ
Οι σαρωτές Medit είναι κατασκευασμένοι για μεγάλη χρήση. Σίγουρα όμως ο χρόνος φέρνει την φθορά. Για σας, που έχετε παλαιό σαρωτή Medit, έχουμε 2 λύσεις

1. ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΣΑΡΩΤΗ MEDIT ΜΕ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ

Έχετε αποκτήσει τον πρώτο σας σαρωτή Medit από την Digident; Η απόκτηση δεύτερου ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ!! Έχοντας πλέον ΔΥΟ σαρωτές, ΘΩΡΑΚΙΖΕΣΤΕ!

Επικοινωνία: 215 53 55 070 και info@digident.gr

2. ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΣΑΡΩΤΗ MEDIT

Ήρθε η ώρα απόσυρσης του παλαιού σας σαρωτή Medit; Σας περιμένει ένας Medit T710, ο καλύτερος σαρωτής Medit όλων των εποχών.

⇒ Διαβάστε ΕΔΩ τα χαρακτηριστικά του

3. ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΣΑΡΩΤΗ ΑΛΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΝΕΟ MEDIT

Για σας που δεν είχατε την τύχη να αποκτήσετε έναν σαρωτή Medit, ήρθε η ώρα απόσυρσης του παλαιού σας σαρωτή. Σας περιμένει ένας Medit T710, ο καλύτερος σαρωτής Medit όλων των εποχών.

⇒ Διαβάστε ΕΔΩ τα χαρακτηριστικά του

Επικοινωνία: 215 53 55 070 και info@digident.gr