CREATION CC: Η τελειότητα στην μεταλλοπορσελάνη

CREATION CC: Τεχνικά εκλεπτυσμένη – εμπνευσμένη από τη φύση

Καλύτερη από ποτέ, πιο στιλπνή από ποτέ: η Creation CC είναι μια υψηλότικτη μεταλλοκεραμική πορσελάνη με μοναδικές φυσικές και οπτικές ιδιότητες, η οποία εξελίσσεται διαρκώς σε συνάρτηση με τις αυξανόμενες αισθητικές απαιτήσεις – αναγνωρισμένη διεθνώς για περισσότερο από 25 χρόνια.

Παρουσίαση Προϊόντος / ΜΑΥΡΑΕΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ

Τα τέλεια συμβατά υλικά της πορσελάνης έχουν άψογη ομοιογένεια κι έτσι εγγυώνται υψηλή αντοχή στην κάμψη. Το αποτέλεσμα: μία συμπαγής δομή για καθαρή και χωρίς πόρους διαστρωμάτωση υψίστης αξιοπιστίας.

mayra2Οι κρύσταλλοι λευκίτη στη δομή της Creation CC δημιουργούν μια ιριδίζουσα διάθλαση του φωτός, μια φυσική λαμπρότητα και επαυξάνουν τη δύναμη. Εξαιρετικές χρωματικές αποχρώσεις μπορούν επιπλέον να δημιουργηθούν με τα μοναδικά υλικά Effect (κοπτικής διαφάνειας).

Το bonder της πορσελάνης, Crea Alloy Bond, λειτουργεί επίσης και ως ρυθμιστής του συντελεστή θερμικής διαστολής ανάμεσα στο μέταλλο και στην πορσελάνη – για βελτιωμένες ιδιότητες συγκόλλησης σε μη πολύτιμα μέταλλα και μεγαλύτερη αξιοπιστία χρώματος.

Είτε είναι η Εισαγωγική Κασετίνα, η Αυχενική, η Ούλων, η Λεύκανσης ή η Βασική : με την κλασσική πορσελάνη Creation CC οι μεταλλοκεραμικές αποκαταστάσεις μπορούν να επιτευχθούν με εντυπωσιακή αισθητική και σταθερότητα – για εξαίσια οδοντική τέχνη.

Creation CC – φυσική λαμπρότητα και αποδοτικότητα.

Ζητήστε μας το δοκιμαστικό κιτ!