CEREC: Tο πλήρες σύστημα για αποκαταστάσεις, εμφυτεύματα και ορθοδοντική

CEREC: Ψηφιακό, Eυέλικτο και ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ σύστημα

Με το CEREC, το εργοστάσιο Dentsply Sirona παρέχει ένα σύστημα εύκολο στη χρήση που έχει αποδείξει την αξία του με πολλούς τρόπους:

Με τις αποκαταστάσεις εντός μιας συνεδρίας, την καθοδηγούμενη τοποθέτηση εμφυτευμάτων και τις ορθοδοντικές εφαρμογές.  

Για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία, για τα δεδομένα του ψηφιακού αποτυπώματος γίνεται απ’ ευθείας εξαγωγή σε μορφή STL για χρήση σε πολλαπλές εφαρμογές.

Bensheim/Salzburg, 21 Μαρτίου, 2017

Πριν από 32 χρόνια το εργοστάσιο Dentsply Sirona λάνσαρε στην αγορά το CEREC, ένα σύστημα πρωτοπόρο για την οδοντιατρική σε μια επίσκεψη.  Το CEREC από τότε εξελίχθηκε τόσο πολύ, ώστε πλέον προσφέρει όχι μόνο αποκαταστάσεις αλλά και εξατομικευμένους χειρουργικούς οδηγούς, επι-εμφυτευματικές στεφάνες και ορθοδοντικές εφαρμογές.

Η Dentsply Sirona έθεσε μια τάση στην οδοντιατρική: οι ασθενείς πλέον ζητούν από τον οδοντίατρο θεραπεία με ψηφιακή τεχνολογία.

 Το CEREC όχι μόνο ικανοποιεί αυτή την απαίτηση αλλά είναι και κλινικά αποδεδειγμένο με περισσότερες από 250 μελέτες.  Στην ένταξη ενός συστήματος CAD/CAM στο ιατρείο, ο προβληματισμός δεν είναι πλέον εάν θα ενταχθεί στη ροή της εργασίας αλλά πως θα γίνει η καλύτερη δυνατή εκμετάλλευσή του.

Το CEREC υποστηρίζει την εύκολη χρήση από τον γιατρό σε συνδυασμό με πολλαπλές επιλογές.  Μια από αυτές είναι καινούργια:  το CEREC πλέον εξάγει τα δεδομένα της σάρωσης σε μορφή STL.

 
Αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από λογισμικά διαφορετικών κατασκευαστών. Έτσι ανοίγονται νέοι δρόμοι στους οδοντιάτρους που ψηφιοποιούν τα ιατρεία τους, να επικοινωνούν με το εργαστήριο και οποιοδήποτε άλλο λογισμικό.

Ευελιξία με δεδομένα STL

Οι απαιτήσεις των ιατρείων με ψηφιακή τεχνολογία έχουν διαφοροποιηθεί τα τελευταία χρόνια – οι λύσεις που προσφέρονται είναι πιο εξατομικευμένες.  Η Dentsply Sirona προσφέρει αυτές τις λύσεις, επεκτείνοντας τις εφαρμογές του CEREC – για μεγαλύτερη άνεση, εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων στο ιατρείο.  Τα αρχεία STL είναι το τελευταίο παράδειγμα ως προς αυτό:


“Η οδοντιατρική σε μια επίσκεψη, με το CEREC, δε χρειάζεται STL αρχεία εφόσον το σύστημα είναι ήδη ολοκληρωμένο.  Ωστόσο,  πλέον πολλές κλινικές εφαρμογές γίνονται εντός του ιατρείου και οι ασθενείς ζητούν ψηφιακή αποτύπωση με CEREC σε αυτές τις εφαρμογές”, εξηγεί ο Roddy MacLeod, Αντιπρόεδρος των συστημάτων CAD/CAM στη Dentsply Sirona.

 “Με την επιλογή εξαγωγής των δεδομένων σε STL οι πελάτες μας χρησιμοποιούν το CEREC με επιπρόσθετες λύσεις σε ένα ψηφιακό περιβάλλον που μεγαλώνει συνεχώς’’.

 

Οι οδοντίατροι μπορούν να στείλουν τα δεδομένα CEREC σε οποιοδήποτε εργαστήριο αφού υπάρχει συμβατότητα με όλα τα δημοφιλή προγράμματα σχεδιασμού, με αρχεία STL.

Τα δεδομένα της σάρωσης ενσωματώνονται στο λογισμικό σχεδιασμού εμφυτευμάτων και υποστηρίζουν τον οδοντίατρο στο σχέδιο θεραπείας.

Τα ανοιχτού τύπου αρχεία, επιτρέπουν στο προσωπικό να ενσωματώσουν τα δεδομένα από τη CEREC Omnicam σε οποιοδήποτε άλλο λογισμικό διαχείρισης του ιατρείου.

Το ενδοστοματικό scanner CEREC Omnicam

Η σάρωση με τη CEREC Omnicam.

Η ροή εργασίας για την ψηφιακή κατασκευή σύνθετων εργασιών, ξεκινά εδώ.

Η επιφάνεια εργασίας της σάρωσης με CEREC Omnicam.

Τα δεδομένα πλέον εξάγονται, χρησιμοποιούνται σε προγράμματα εμφυτευμάτων ή αποστέλλονται στο εργαστήριο για την κατασκευή αποκαταστάσεων.

Αναλυτικές πληροφορίες για το FD ALIGNERS SYSTEM

Το σύστημά μας είναι από τα λίγα που, στα χέρια ενός έμπειρου ορθοδοντικού, μπορεί να θεραπεύσει σχεδόν το 100% των ορθοδοντικών ασθενών.

Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στο site της  CardioDental.net

https://www.cardiodental.net/en/home-version-6/french-designers-aligners/for-professionals.html