CAVEX Bite & White ABC Masterkit

ABC Σύστημα Λεύκανσης | «Activate», «Brighten», «Condition»

Το Cavex Bite & White ABC Master kit είναι ένα επαγγελματικό σύστημα λεύκανσης για το σπίτι, όπου ABC σημαίνει: «Ενεργοποίηση», «Φωτεινότητα» και «Φροντίδα».

Η ενεργοποίηση επιτυγχάνεται με το Cavex Bite & White Stainless, μια δροσιστική πάστα που έχει την μοναδική ικανότητα να απομακρύνει από την επιφάνεια των δοντιών χρωστικές και οδοντική πλάκα επιτρέποντας στο λευκαντικό παράγοντα να έρθει σε άμεση επαφή με την επιφάνεια της αδαμαντίνης.

Επίσης, η Cavex Bite & White Stainless αυξάνει το pH του στόματος, δημιουργώντας έτσι το ιδανικό περιβάλλον για να λειτουργήσει καλύτερα η θεραπεία της λεύκανσης.

02

Η λεύκανση γίνεται από το Cavex Bite & White, μια ασφαλής λευκαντική γέλη με 16% υπεροξείδιο του καρβαμιδίου (ισοδύναμη με 6% υπεροξείδιο υδρογόνου).

Η προσθήκη του φθοριούχου Νατρίου ενισχύει την αδαμαντίνη, ενώ το νιτρικό Κάλιο απομακρύνει κάθε πιθανότητα εμφάνισης υπερευαισθησίας των δοντιών. Το Cavex Bite & White χρειάζεται 1 ώρα θεραπειών για να είναι αποτελεσματικό.

Η φροντίδα των δοντιών επιτυγχάνεται με το Cavex Bite & White ExSense, το οποίο προσφέρει γρήγορη και μακρόχρονη ανακούφιση από τα ευαίσθητα δόντια, εξαιτίας του επαναστατικού συνδυασμού του 2% καθαρού υδροξυαπατίτη και της γέλης σε υδρο-διασπορά. Η γέλη επιταχύνει τη διείσδυση του υδροξυαπατίτη βαθιά στα οδοντινοσωληνάρια και στις μικρορωγμές της αδαμαντίνης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

210 77 16 416
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας
www.tsaprazis.gr

 

Με αγορά συστήματος  Cavex Bite & White ABC Master kit συμμετέχετε στην κλήρωση για το σεμινάριο λεύκανσης 16 Ιουνίου.

Μάθετε περισσότερα για το σεμινάριο