BondBone™ – Σειρά Εξελιγμένων μοσχευμάτων από την εταιρεία MIS Implants Technologies

Παρουσίαση Προϊόντος / ΝΕΓΡΙΝ ΙΝ DENTAL

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 210 77 11 605 | Website: www.negrin.gr | E-mail: info@negrin.gr

Το BondBone™ της εταιρείας MIS είναι ένα πρωτοποριακό απορροφήσιμο υλικό οστικής ανάπλασης από διφασικό θειικό ασβέστιο (bi-phasic calcium sulfate), το οποίο είναι κατάλληλο για την κάλυψη οστικών ελλειμμάτων 3 τοιχωμάτων με διαστάσεις  μικρότερες των 10mm.

Αυτό το υλικό έχει εξαιρετική μηχανική σταθερότητα, λόγω της δομής και πυκνότητας του, είναι εύκολο στο χειρισμό ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις δεν χρειάζεται κάλυψη με μεμβράνη.

Το ΒondBone μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με οποιοδήποτε άλλο μόσχευμα. Σε αυτή την περίπτωση, το συνθετικό οστικό μόσχευμα που δημιουργείται, λόγω της άριστης μηχανικής σταθερότητας και των βιολογικών του ιδιοτήτων, ενισχύει το αγγειογενετικό δυναμικό στην περιοχή της ανάπλασης. Τέλος, μπορεί να δράσει και ως μεμβράνη για άλλα υλικά ανάπλασης.

Από έρευνες προκύπτει ότι το διφασικό θειικό ασβέστιο μειώνει σημαντικά τον χρόνο θεραπείας και βελτιώνει το αποτέλεσμα των οδοντικών εμφυτευμάτων.

✅ Πλεονεκτήματα & Χαρακτηριστικά:

  • Oστεοαγώγιμο υποκατάστατο οστού με μικροπορώδης δομή για ενίσχυση του αγγειογενετικού δυναμικού στην περιοχή της ανάπλασης
  • Πλήρως απορροφήσιμο σε 3-6 μήνες. Το αποτέλεσμα είναι μια πλήρης αντικατάσταση του μοσχεύματος με το οστό του ασθενούς.
  • Βιοσυμβατό:100% καθαρό διφασικό θειικό ασβέστιο
  • Εύκολη εφαρμογή: Η συσκευασία σε σύριγγα βοηθά την προώθηση του υλικού και η εύπλαστη αρχική πάστα δεν επηρεάζεται από την παρουσία αίματος ή σάλιου.

Συσκευασία:

To BondBone™ έχει την μορφή σκόνης και διατίθεται σε σύριγγες των 0,5cc και 1cc. Κάθε σύριγγα BondΒone συνοδεύεται από 1 αποστειρωμένη βελόνα και 1 αποστειρωμένη σύριγγα για τον ορό.

⇒ Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://www.mis-implants.com/products/regenerative-solutions/bone-graft-substitutes/bondbone

Οδηγίες χρήσης:

Περισσότερα για το BondBone™:

Κατεβάστε το Αρχείο (PDF, Unknown)

*Εαν δεν βλέπετε τον κατάλογο πατήστε ανανέωση σελίδας