Γωνιώδης κοχλίωση…όπως δεν την έχετε φανταστεί! BHS30 Solution

Νέο Προϊόν / ARISTON DENTAL

Στοιχεία Επικοινωνίας
Website: www.aristondental.com | E-mail: info@aristondental.com

Πρωτοποριακό σύστημα γωνιώδους κοχλίωσης µε σφαιρική κεφαλή βίδας.

Η εξέλιξη προς την εξατομίκευση στην οδοντική προσθετική απαιτεί µε αυξημένους ρυθμούς τη χρήση γωνιωδών κολοβωμάτων ώστε να παρέχεται ευελιξία, απλότητα και ευκολία χρήσης.

Το σύστημα BHS30 Solution εμφανίζεται ως ένα στοιχείο-κλειδί στον ψηφιοποιημένο κόσμο µας, ανοίγοντας άπειρες δυνατότητες στον τομέα της προσθετικής σχεδίασης και παρέχοντας ασφάλεια, αξιοπιστία και άνεση, τόσο για τους οδοντοτεχνίτες όσο και για τους οδοντιάτρους. Η καινοτόμος και αποκλειστική σχεδίασή του προσφέρει δυνατότητα γωνίωσης από 0 μέχρι 30 μοίρες, ώστε να διορθωθεί αποτελεσματικά η ανάδυση του αυλού πρόσβασης της βίδας των εµφυτευμάτων εκείνων που έχουν τοποθετηθεί σε µία µη ευνοϊκή θέση.

Το BHS30 Solution εμφανίζει εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες και ροπή αντίστασης, εγγυώμενο µία ιδανική λύση για κάθε αποκατάσταση. Έχει υψηλή αντοχή στη ροπή κοχλίωσης και δεν καταστρέφεται ακόμα κι όταν ασκηθεί ροπή 60 N•cm. Το σύστημα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να βελτιώνει την αισθητική και τη λειτουργικότητα των συγκρατούμενων µε βίδες προσθέσεων προσφέροντας µία σημαντική μείωση τόσο του χρόνου όσο και του κόστους κατασκευής τους. Χάρη στην τέλεια συναρμογή της βίδας και του κατσαβιδιού, η ακεραιότητα της κεφαλής της βίδας είναι εγγυημένη εφ’ όρου ζωής.

Επιπλέον, η βίδα BHS30 διαθέτει µία ειδική λαβή η οποία επιτρέπει την τοποθέτησή της στο στόμα του ασθενούς χωρίς καμία επαφή µε τα χέρια, παρέχοντας στον χειριστή ευκολότερο χειρισμό και μεγαλύτερη ασφάλεια. Το BHS30 Solution είναι συµβατό µε άμεση χύτευση, επιχύτευση (Overcasting), κοπή CAD/CAM και πυροσυσσωμάτωση και έχει προσαρμοστεί στα πιο κοινά συστήματα εμφυτευµάτων που υπάρχουν στην αγορά.

Direct Casting
ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ: Κέρωμα και άμεση χύτευση μετάλλου.

 1. Συνεχόμενη επιφάνεια για εύκολο κέρωμα και άριστα αποτελέσματα χύτευσης.
 2. Βελτιστοποιημένη σχεδίαση αυλού βίδας.
 3. Διόρθωση γωνίας 10, 20 & 30°.
 4. Φιλικά προς τους ιστούς προφίλ, µε εµπλοκή ή µη των ιστών, για μονήρεις και πολλαπλές αποκαταστάσεις.

Casting + Cementing
ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ: Χυτή κατασκευή + συγκόλληση µε κονία στο BHS30 Ti Base. (100% παθητική εφαρµογή σε υβριδικές αποκαταστάσεις).

 1. Συνεχόμενη επιφάνεια µε το BHS30 Ti Base για εύκολο κέρωμα και ιδανικά αποτελέσματα χύτευσης.
 2. Βελτιστοποιημένη σχεδίαση αυλού βίδας.
 3. Διόρθωση γωνίας 10, 20 & 30°.
 4. Οπές διαφυγής για την εκροή των περισσειών της κονίας.
 5. Κωνική σχεδίαση για πολλαπλές αποκαταστάσεις και παράλληλα τοιχώματα για μονήρεις αποκαταστάσεις.
 6. Ιδανικό ύψος για ασφαλή συγκόλληση µε κονία, µε σχεδίαση σχήματος U που επιτρέπει τη γωνίωση 30° του κατσαβιδιού BHS.
 7. Οδηγός για την αξονική συγκράτηση του BHS30 Castable.

Overcasting or Casting + Welding
ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ: Επιχύτευση σε CrCo ή CrNi, µε το BHS30 Angled Chimney για χυτή κατασκευή CrCo + συγκόλληση στη βάση BHS30 CrCo Base. (100% παθητική εφαρμογή).

 1. Συνεχόμενη επιφάνεια µε το BHS30 Ti Base για εύκολο κέρωμα και ιδανικά αποτελέσματα χύτευσης & Επιχύτευσης.
 2. Βελτιστοποιημένη σχεδίαση αυλού βίδας.
 3. Διόρθωση γωνίας 10, 20 & 30°.
 4. Κωνική σχεδίαση για πολλαπλές αποκαταστάσεις και παράλληλα τοιχώματα για μονήρεις αποκαταστάσεις.
 5. Ιδανικό ύψος που επιτρέπει τη γωνίωση 30° του κατσαβιδιού BHS.
 6. Οδηγός για την αξονική συγκράτηση και προσανατολισμό του BHS30 Castable.

BHS30 CADCAM
ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ: Κατασκευή αποκαταστάσεων σε επίπεδο εµφυτεύματος µε κοπή CAD/CAM ή πυροσυσσωμάτωση, µε τις κατασκευές να συγκολλούνται στη βάση BHS30 CrCo ή να συγκολλούνται µε κονία στη βάση BHS Ti Base.

 1. Ευρύ επίπεδο τοίχωμα που επιτρέπει µία ιδανική καλή εφαρμογή (θέση και προσανατολισμός).
 2. Ιδανική τελείωση επιφάνειας για µία αξιόπιστη σάρωση χωρίς ψεκασμό.
 3. Κατασκευασμένο από τιτάνιο µε ανοχές ακριβείας κάτω από 5µm.
 4. Συµβατό µε όλα τα σημαντικότερα λογισμικά CAD για επιεμφυτευματικές αποκαταστάσεις µε κολόβωμα στο επίπεδο εµφυτεύματος. Διατίθεται δωρεάν plug-in γωνίωσης, όπως επίσης και µία μεγάλη γκάμα από προκαθορισμένους γωνιώδεις αυλούς BHS30 (5° καθένας) για τη βελτιστοποίηση της διαμέτρου του αυλού πρόσβασης, ειδικά όταν κατασκευάζονται αποκαταστάσεις σε CrCo και Ti Base. Ακριβείς συνδέσεις για όλα τα κυριότερα συστήματα εµφυτευμάτων.