ΒΕΤΤΟΣ Ortholab: Χτίζοντας με σταθερό και συνεχόμενο βηματισμό!

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 210 52 30 152 | E-mail: info@ortholab.gr | Website: www.ortholab.gr

Η φιλοσοφία του εργαστηρίου μας ΒΕΤΤΟΣ ORTHOLAB  εδώ και 53 συναπτά έτη είναι η συνεχής εξέλιξη, η τεχνογνωσία, η ακρίβεια και η αξιοπιστία, έτσι ώστε να δημιουργούμε το άριστο αποτέλεσμα.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις και σε συνδυασμό με τις ανάγκες μας προχωρήσαμε στην ανανέωση του στόλου μας και επιλέξαμε να αποκτήσουμε  τον κορυφαίο 3D εκτυπωτή Asiga Pro 4K.

Η αγορά πραγματοποιήθηκε από τον επίσημο αντιπρόσωπο της Asiga, JPD Aφοι ΚΑΛΑΝΤΙΔΗ.

*Οι φωτογραφίες μεγεθύνονται

Στόχος μας η ακρίβεια στην παραγωγή των ορθοδοντικών εργασιών. Η επιλογή του συγκεκριμένου εκτυπωτή υπήρξε η καταλληλότερη διότι αυτό που ξεχωρίζει τον Asiga Pro 4K από τους υπόλοιπους εκτυπωτές είναι η ακρίβεια στην επαναληψιμότητα.

Συγκεκριμένα:

  1. Διαθέτει Smart Positionig System(SPS). Η τεχνολογία SPS εγγυάται ότι  κάθε layer εκτυπώνεται με απόλυτη ακρίβεια. Ο έλεγχος της ακρίβειας εκτύπωσης του κάθε layer χωριστά είναι το ¨κλειδί¨  ώστε να επιτυγχάνονται σταθερά αποτελέσματα όσον αφορά την συνολική ακρίβεια διαστάσεων.
  2. Διαθέτει εσωτερικό Ραδιόμετρο  το οποίο παρακολουθεί ενεργά την ένταση της πηγής  LED κατά τη διάρκεια κάθε εκτύπωσης, εξασφαλίζοντας την σωστή έκθεση στο φως κάθε layer.
  3. Γιατί High Powered UV LED 385nm?  Διότι οι 3D ρητίνες εκτυπώνονται ταχύτατα στα 385nm μειώνοντας την διασπορά στον ΧΥ και το over-cured. Αποτέλεσμα είναι να έχει συνέπεια στην ακρίβεια, αξιοπιστία στην παραγωγή και ικανότητα επεξεργασίας διάφανων (crystal-clear) υλικών.
  4. Διαθέτει 100% ανοιχτό σύστημα ρητινών και περισσότερες από 400 προρυθμισμένες ρητίνες που διασφαλίζουν το αποτέλεσμα.
  5. Στόχος η συνεπής ακρίβεια παραγωγής σε οποιαδήποτε αριθμό επαναλήψεων.
  6. Eγγύηση παρέχουν και πιστοποιούν οι 3Shape, Exocad, Clear Aligner Scheu Dental.

Το αποτέλεσμα είναι η υψηλή ακρίβεια σε όλες του τις εκτυπώσεις ανεξαρτήτων επαναλήψεων και η ασφάλεια άριστης ποιότητας σε κάθε εργασία.

Εφεξής εκτυπώνουμε με τον Asiga Pro 4Κ: Clear Aligner, Χειρουργικούs νάρθηκες, 3D εκμαγεία, Ορθοδοντικούς νάρθηκες, Ολικές οδοντοστοιχίες, Χυτεύσιμα, Μάσκα ούλων, Μεταβατικές στεφάνες-γέφυρες, Ατομικά δισκάρια κ.α.

Με χαρά και συνέπεια παραμένουμε διαθέσιμοι να εξυπηρετήσουμε. Εγγυόμαστε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα των εργασιών μας!