ART & DESIGN: Τα νέα προϊόντα της Smile Line που θα σας γίνουν απαραίτητα

Νέο Προϊόν / ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ NDS

Smile Lite MDP – Monopod & Flex-arm

Το Smile Lite MDP παρέχεται με σύνδεση τύπου Kodak στο κάτω εξωτερικό τμήμα. Η σύνδεση αυτή επιτρέπει στον χρήστη να το τοποθετήσει εύκολα σε ένα τρίποδο, μονόποδο ή selfie stick.

Πολλοί πελάτες μας ζήτησαν κατά το παρελθόν να μπορούν να βρίσκουν αυτά τα παρελκόμενα από την Smile Line έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ξοδεύουν χρόνο ψάχνοντας το κατάλληλο εξάρτημα.

  • Το μονόποδο MDP παρέχει μεγάλη σταθερότητα κατά την λήψη φωτογραφιών.
  • Το Flex-arm είναι εξαιρετικό για τον κλινικό που επιθυμεί την λήψη βίντεο. Ο σφιγκτήρας μπορεί να δέσει στο τραπέζι ή στον σωλήνα του ακτινογραφικού.

Implant Base Holder

Η νέα αυτή συγκρατητική λαβίδα σχεδιάστηκε με εξαιρετικά καινοτόμα άκρα: δύο ημικύκλια δημιουργούν έναν κύλινδρο 1.4mm διαμέτρου με 900 λαιμό, όταν είναι κλειστή.

  1. Τοποθετήστε την μύτη στο επιεμφυτευματικό προσθετικό στοιχείο.
  2. Το κλείσιμο της λαβίδας ανοίγει τα άκρα και δημιουργεί τάση εσωτερικά του προσθετικού στοιχείου για εξαιρετικά σφιγκτή συγκράτηση.

Η συγκρατητική αυτή λαβίδα είναι πολύ χρήσιμη για τον καθαρισμό των προσθετικών με ατμό.

Είναι επίσης πολύ χρήσιμο για την συγκόλληση της στεφάνης στο προσθετικό κολόβωμα (interface) : σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, κρατήστε την στεφάνη στην θέση της για λίγα δευτερόλεπτα και αφήστε την.

Το δαχτυλίδι απόστασης θα εμποδίσει την εργασία να έρθει σε επαφή με την επιφάνεια του τραπεζιού κατά την διάρκεια του τελικού πολυμερισμού. Το Implant Base Holder επιτρέπει την γρήγορη, άνετη και ασφαλή εργασία.

Ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε τεχνίτη που ασχολείται με επιεμφυτευματικές εργασίες.


Standard Scalpel Module

Το νέο αυτό εργαλείο έρχεται να προστεθεί σε μια ήδη πλήρη σειρά εργαλείων.

Το νέο αυτό εργαλείο επιτρέπει την χρήση των συνηθισμένων λεπίδων. Με την χρήση των στρογγυλών χειρολαβών της Smile Line, είναι πολύ πιο άνετα στον χειρισμό από την παραδοσιακή πλατειά χειρολαβή νυστεριών.

Το εργαλείο μπορεί να παραγγελθεί μεμονωμένα (#4000-SC) για πελάτες που ήδη διαθέτουν χειρολαβή ή ως πλήρες εργαλείο με την χειρολαβή Αλουμινίου της Smile Line (#4010-SC).


SlimPad PRO – PET protection pouch

Φτιαγμένο από ανακυκλώσιμο PET (πλαστικά μπουκάλια που συλλέγονται από την θάλασσα και τις ακτές της Νοτίου Αφρικής), αυτή η θήκη είναι το ιδανικό συμπλήρωμα της παλέτας SlimPad PRO (προστασία και μεταφορά), που θα εκτιμηθεί πολύ από συναδέλφους που ταξιδεύουν πολύ και τεχνίτες που λαμβάνουν μέρος σε πρακτικά σεμινάρια εκτός του εργαστηρίου.