Ακόμα ένα επιτυχημένο σεμινάριο τεχνικών αποτύπωσης σε φυσικά δόντια και εμφυτεύματα!

Την Κυριακη 13 Μαίου πραγματοποιήθηκε ακόμα ένα σεμινάριο αποτύπωσης με τα αποτυπωτικά υλικά VARIOTIME της Kulzer στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, στα πλαίσια του επιστημονικού συμποσίου της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας με θέμα ‘Λύνοντας του Γρίφους της Προσθετικής’!

Υπερήφανοι χορηγοί του συμποσίου αλλά και του πρακτικού σεμιναρίου αποτύπωσης ήταν οι εταιρείες Κulzer και ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ!

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο Ιταλός Opinion Leader της Kulzer, Dr. Stefano Lombardo, ο οποίος κατά το θεωρητικό μέρος του συνεδρίου αφιέρωσε την ομιλία του σε διαφορετικές τεχνικές αποτύπωσης, στις διαφορές στην αναλογική και ψηφιακή αποτύπωση, καθώς και σε πολλά χρήσιμα tips and hints κατά την χρήση της Α-Σιλικόνης, τα οποία σκοπό έχουν να βοηθήσουν πρακτικά τον οδοντίατρο στην καθημερινή του εργασία!

Κατά το πρακτικό μέρος, το οποίο είχε εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή, οι οδοντίατροι που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να εργαστούν και οι ίδιοι με τα αποτυπωτικά υλικά Variotime της Kulzer και να δουν άμεσα τα αποτελέσματα των διάφορων τεχνικών αποτύπωσης, υπό την καθοδήγηση του Δρ. Lombardo.

Ευχαριστούμε θερμά όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, την Ελληνική Προσθετική Εταιρεία και κυρίως τον Πρόεδρο της εταιρείας καθηγητή κ. Γιώργο Παπαβασιλείου για την εξαιρετική συνεργασία, καθώς και τον Δρ. Stefano Lombardo για ακόμα μια καταπληκτική παρουσίαση!!!

Tags

#2018 #Kulzer