Advanced Dental Photography από την Medicross

Την Κυριακή 15 Ιουλίου η εταιρεία Medicross διοργάνωσε ένα ακόμα Σεμινάριο Οδοντοτεχνικής Φωτογραφίας, με εισηγητή τον κο Ιουλιανό Μουστάκη.

Το σεμινάριο αφορούσε Advanced Users και το θέμα ήταν: ” Επεξεργασία της φωτογραφίας κι η μεταφορά της στα Social Media “.

Το σεμινάριο «φιλοξενήθηκε» στο νέο επαγγελματικό χώρο Psarris Dental Laboratory, ο οποίος είναι άρτια οργανωμένος και διαμορφωμένος  για  τη διεξαγωγή σεμιναρίων.

Ο κος Μουστάκης, ανέπτυξε πολύ εύστοχα και λεπτομερειακά το θέμα κι απάντησε σ’ όλες τις ερωτήσεις, απορίες που προέκυψαν από το θεωρητικό και το πρακτικό μέρος του σεμιναρίου.

Ο κος Σπύρος Χατζηγεωργίου, στο εργαστήριο Dental e Lab του οποίου φιλοξενούνταν τα σεμινάρια φωτογραφίας της Medicross, έδωσε το παρόν προσκεκλημένος ως Guest της κας Όλγας Χαντζή και του κου Ιουλιανού Μουστάκη. Μάλιστα, προσέφερε το βιβλίο του «MY THEORY IN ACTION» στον κο Ηλία Ψαρρή με αφιέρωση.

Οι συμμετέχοντες του  σεμιναρίου ήταν: οι κλινικοί κος Τασάκος Δημήτρης, κος Βαρουφάκης Κωνσταντίνος και οι Οδοντικοί τεχνολόγοι κος Θωμάς Μήτσιου, κος Αλέξανδρος  Μπέτας  καθώς επίσης ο πολυθεματικός κος Γιώργος Χιριστανίδης.

Με μεγάλο ενδιαφέρον φωτογράφησαν, παρακολούθησαν και μετέφεραν στον υπολογιστή τους αρχείο για επεξεργασία.

To συγκεκριμένο σεμινάριο ήταν θεωρητικό και hands-on και είχε σαν προϋπόθεση την ενασχόληση ήδη με την λήψη φωτογραφίας από τους συμμετέχοντες.

Συγκεκριμένα αναπτύχθηκαν τα εξής θέματα:

  • Πρακτικό  της makro και mikro φωτογραφίας
  • Τεχνική ρυθμίσεις φωτισμού
  • Αξεσουάρ/παρουσίαση φωτογραφικού εξοπλισμού makro
  • Επεξεργασία/Εισαγωγή στοPhotoshop /Light room
  • LAYOUTS/Δημιουργία διαφημιστικής κάρτας
  • MARKETING / WEB / FACEBOOK /INSTAGRAM

Τέλος, η κα Όλγα Χαντζή ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες, τον κο Ιουλιανό Μουστάκη, τον κο Ηλία Ψαρρή,  τον κο Σπύρο Χατζηγεωργίου καθώς καιτην συνεργάτιδα του εργαστηρίου κα Αλεξία Κυρίκου για τη βοήθειά της.  Επόμενη συνάντηση την Κυριακή 22 Ιουλίου στο επόμενο σεμινάριο φωτογραφίας για νέους χρήστες!