8η Επιμορφωτική Διημερίδα Οδοντοτεχνιτών

Με επιτυχία έπεσε η αυλαία των Επιμορφωτικών Ημερίδων της Π.Ο.Ε.Ο στην Αθήνα και μάλιστα στο χώρο που γεννιέται το επάγγελμα του Οδοντοτεχνίτη, τα ΤΕΙ Αθηνών.

Στην 8η Ημερίδα λοιπόν εκκολαπτόμενοι, νέοι επαγγελματίες, έμπειροι και η παλαιά στρατιά του χώρου έδωσαν το παρόν. Οι εμπορικές Εταιρείες για άλλη μια φορά στήριξαν την Ομοσπονδία παρουσιάζοντας ότι πιο καινούριο υπάρχει στην Ελληνική και διεθνή αγορά!

Οι ομιλητές καταρτισμένοι και μεταδοτικοί στο επιστημονικό και πρακτικό ρόλο τους κράτησαν σε υψηλό επίπεδο τους ακροατές. Ήταν η ημερίδα που «άνοιξε» τα θέματα της Οδοντοτεχνικής και σε άλλες κατευθύνσεις :

Αντιμετώπιση καθημερινών κλινικο-εργαστηριακών προβλημάτων, αθλητικοί νάρθηκες, προδιαγραφές κατασκευής ακίνητης προσθετικής, διαχείριση αποκαταστάσεων λειτουργικότητας και αισθητικής με πρωτόκολλο, ζιρκονία στην ακίνητη προσθετική, η φωτογραφία σαν πρακτικό οδοντοτεχνικό εργαλείο, η εργονομία του σύγχρονου εργαστηρίου, η σύκλειση στην προσθετική αποκατάσταση, η θραύση των βάσεων των ολικών οδοντοστοιχειών, προσθετικά καθοδηγούμενος σχεδιασμός κ.α.

 Το φωτογραφικό ρεπορτάζ απο τα περίπτερα που συμμετείχαν στην 8η Περιοδική Διημερίδα Οδοντοτεχνιτών, καθώς και το ολιγόλεπτο video είναι ευγενική προσφορά του Γιώργου Δημητρόπουλου. Πολλά ευχαριστώ στον Γιώργο που με μεγάλη χαρά δέχθηκε να βοηθήσει.

Tags

#ΠΟΕΟ