8+1 λόγοι για να δοκιμάσει κανείς το οικονομικότερο CAD λογισμικό της αγοράς, το UPCAD, το τάχιστα ανερχόμενο σχεδιαστικό λογισμικό της UP3d

DIGITAL WAX-O-DENTAL IN-NOV-EDUCATION-Μάκης Κουταβάς

Στοιχεία Επικοινωνίας
697 41 88 392 / 210 33 04 051 
| emails: info@waxodental.com ger.koutavas@gmail.com

  1. Διότι κατά γενική ομολογία των χρηστών του στην Ελλάδα αλλά κυρίως διεθνώς, είναι εξαιρετικά φιλικό προς τον χρήστη ακόμα και οδοντοτεχνίτες που δεν κατέχουν την αγγλική ολωσδιόλου. Τουτέστιν τα εικονίδια και η ξεκάθαρη καθοδήγηση βήμα προς βήμα λύνουν τα χέρια οιουδήποτε τεχνίτη με ουδεμιά ως ελάχιστη εξοικείωση στον ψηφιακό σχεδιασμό.
  2. Διότι τόσο τα προϊόντα της εταιρείας UP3d, οι σαρωτές και τα κοπτικά της, όσο και τα λογισμικά της αποτελούν την ανερχόμενη δύναμη που ακόμα και η EXOCAD νιώθει την «ανάσα» τους στην κούρσα παρότι και συνεργάτες τους καθώς οι σαρωτές της UP3d λειτουργούν και συνοδεύονται και από το EXOCAD. Όλα αυτά κατά τα λεγόμενα του Johnny Orphanidis, master trainer, ουσιαστικά ο άνθρωπος που έφερε το EXOCAD από την Γερμανία στις ΗΠΑ.
  3.  Διότι είναι στην τιμή των 900€+ΦΠΑ, και μέχρι τον Δεκέμβρη το αργότερο θα περιλαμβάνει και το module των εμφυτευμάτων ενώ για το model creator module, η τιμή είναι +600€ +ΦΠΑ.
  4.  Διότι παρέχεται χωρίς έξοδα αναβαθμίσεων και ανανεώσεων, το οποίο συνάδει συν τοις άλλοις και με προφίλ της εταιρείας μας γενικότερα.
  5. Διότι διατίθεται στις ίδιες τιμές και μόνο του,  χωρίς κατά ανάγκη την αγορά των σαρωτών της UP3d.
  6.  Διότι η εταιρεία UP3d αντιπροσωπεύεται στην χώρα μας και στην Κύπρο από την DigitL Waxodental Innoveducation-Mack Koutavas, μια εταιρεία αμιγώς ελληνική αλλά με εξαγωγική ανέκαθεν δράση, με αφετηρία την κατασκευή προϊόντων και ενίσχυση του ακαδημαϊκού έργου των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων μας ως την σημερινή εμπορία διαφόρων αναλωσίμων και των εν λόγω ψηφιακών προϊόντων.
  7.  Διότι μπορείτε να ζητάτε πληροφορίες πώς να αποκτήσετε το trial UPCAD για ένα μήνα δωρεάν στον υπολογιστή σας με επικοινωνία στο mail: ger.koutavas@gmail.com καθώς και όποια άλλη πληροφορία στο 697 41 88 392-Μάκης Κουταβάς.
  8. Διότι χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων από τον Ιωάννη Αιγινήτη στο DENTALAB, 1ο pilot lab της εταιρείας μας στην Αθήνα και 1 από τους πρώτους μας πελάτες τον εργαστηριούχο, κύριο Χρήστο Φωτόπουλο στην Πρέβεζα αποκτώντας το μαζί με τον σαρωτή μας UP300+ και είναι κατευχαριστημένος και με την πρόθεση να μοιραστεί την εμπειρία του με όποιον συνάδελφο το επιθυμεί.
  9.  Γιατί το πακέτο προσφοράς του περιλαμβάνει πλέον έναν U δίσκο με αναλυτικές οδηγίες χρήσης του και ένα hotkey instructions mouse pad για να ανατρέχει κανείς ανά πάσα στιγμή στις πιο συχνές εντολές κατά τον σχεδιασμό.

Περαιτέρω πληροφορίες: