57ο Ετήσιο Συνέδριο Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 57ου Ετήσιου Συνεδρίου της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος, το οποίο διεξήχθη στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2021 στο ξενοδοχείο Atlantis Aquila με τη συνεργασία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου και τη συμμετοχή της ΙΤΙ Ελλάδας και Κύπρου.

Παρά τις πρωτόγνωρες και δύσκολες εξαιτίας της πανδημίας Covid19 συνθήκες, χάρη στη βοήθεια του πάντα δραστήριου Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΣ Ηρακλείου και την ενεργό συμμετοχή μελών και φίλων της ΣΕΕ, το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μας.

Συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία ή διαδικτυακά σε απευθείας μετάδοση τις εργασίες του Συνεδρίου. Με στόχο να καλυφθεί κατά το δυνατόν το φάσμα της Γενικής Οδοντιατρικής, αναπτύχθηκαν 6 στρογγυλά τραπέζια, 5 εισηγήσεις, 3 κλινικά θέματα, 2 master class και δύο πρακτικά σεμινάρια από διακεκριμένους συνάδελφους από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Όπως πάντα, δόθηκε βήμα και σε νεότερους συναδέλφους μέσα από τις 40 ελεύθερες ανακοινώσεις, οι οποίες πλαισίωσαν το κατευθυνόμενο πρόγραμμα.

Κατά την τελετή έναρξης απηύθυναν χαιρετισμό ο κ. Ι. Μελακόπουλος, πρόεδρος της ΣΕΕ, ο κ. Στ. Χαρίτος, πρόεδρος του ΟΣ Ηρακλείου, η κα. Σ. Αρχοντάκη, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, ο κ. Φ. Μαδιανός, πρόεδρος της Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, ο κ. Αθ. Πουλόπουλος, πρόεδρος της Οδοντιατρικής Σχολής ΑΠΘ.

Την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου κήρυξε ο κ. Αθ. Δεβλιώτης, πρόεδρος της ΕΟΟ. Σε κλίμα συγκίνησης έγινε αναφορά στην πρόωρη απώλεια του συναδέλφου αγαπημένου φίλου και μέλους του ΔΣ της ΣΕΕ Ρήγα Κωνσταντινίδη (1950-2020) από τον κ. Δ. Δημητριάδη.  Η τελετή έναρξης συνεχίστηκε ευχάριστα, με την ανακήρυξη του κ. Π. Χατζημανώλη ως επίτιμου μέλους της ΣΕΕ, σε αναγνώριση του επιστημονικού και κοινωνικού έργου του και ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του φωτογραφικού οδοιπορικού του στην Κρήτη.

Το ΔΣ της ΣΕΕ ευχαριστεί θερμά τον ΟΣ Ηρακλείου και την ΙΤΙ Ελλάδας και Κύπρου για τη συνεργασία, τους προσκεκλημένους ομιλητές, όλους τους συναδέλφους και τους φοιτητές για τη συμμετοχή τους, καθώς και τους χορηγούς και τους εκθέτες για την υποστήριξή τους.

Το ραντεβού μας για το 58ο Ετήσιο Συνέδριο ανανεώνεται για το Σεπτέμβριο του 2022 σε προορισμό ο οποίος θα ανακοινωθεί σύντομα και με την ελπίδα ότι θα έχουμε πλέον επιστρέψει στην κανονικότητα. Μέχρι τότε, μένουμε ασφαλείς!

Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για μεγέθυνση 🔎