54ο Συνέδριο Σ.Ε.Ε. Άλλη μια επιτυχία στο ενεργητικό της εταιρείας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν στις 09/09/2017 οι εργασίες του 54ου Ετήσιου Συνεδρίου της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στη Δράμα με τη συνεργασία του τοπικού Οδοντιατρικού Συλλόγου.

Στην εναρκτήριο συνεδρία απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος της Στοματολογικής Εταιρείας Ελλάδος, κος Ι. Μελακόπουλος, ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Δράμας, κος Δ. Γαλανόπουλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας, κος Φ. Μαδιανός, ο πρόεδρος της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας, κος Ν. Λυγιδάκης κι ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, κος Β. Τσανίδης.

Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Δήμαρχος Δράμας, κος Χ. Μαμσάκος.

Κύριο θέμα ήταν η πρόληψη της στοματικής υγείας εντός και εκτός ιατρείου,ενώ έμφαση δόθηκε σε κλινικά θέματα στη Στοματολογία, τη Χειρουργική του Στόματος, την Περιοδοντολογία και την Αισθητική Οδοντιατρική.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και το επαγγελματικό θέμα της οδοντιατρικής περίθαλψης σε γειτονικές χώρες.

Τα παραπάνω πλαισιώθηκαν από πολυάριθμες εισηγήσεις και ελεύθερες ανακοινώσεις, με τις οποίες καλύφθηκε το φάσμα των ειδικεύσεων της Οδοντιατρικής καθώς και από Πρακτικά Σεμινάρια και Master class, με το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων να είναι συνεχώς αυξανόμενο.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε η συνεδρία των e-poster, στην οποία βραβεύθηκαν κατόπιν κρίσης τρεις εργασίες.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε προς όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία του Συνεδρίου.

Οι περιλήψεις των ελεύθερων ανακοινώσεων και των επιτοίχιων επιδείξεων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Εταιρείας .