Αρχίζει την Παρασκευή το 54ο ετήσιο συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδας

Ξεκινά σε λίγες ημέρες Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου το 54ο Ετήσιο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος. Φέτος η διοργάνωση θα γίνει στην όμορφη πόλη της Δράμας με τη απόλυτη στήριξη του τοπικού Οδοντιατρικού Συλλόγου.

Το toothnews.gr λίγες ώρες πριν την έναρξη της μεγάλης διοργανώσης συνομίλησε με τον Προέδρο της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδας κύριο Ιωάννη Μελακόπουλο.

Κύριε Μελακόπουλε πείτε μας το σκεπτικό που επιλέχτηκε η πόλη της Δράμας για το 54ο Ετήσιο Συνέδριο της ΣΕΕ.

Η ΣΕΕ σύμφωνα με το καταστατικό της διοργανώνει τα συνέδριά της στην περιφέρεια της επικράτειας, πάντα σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο της περιοχής, αρκεί να υπάρχουν οι απαιτούμενες υποδομές. Η Δράμα διαθέτει τις προυποθέσεις αυτές βρίσκεται σε μιά απο τις ωραιότερες ακριτικές περιοχές της χώρας και η συνεργασία με τον ΟΣΔ είναι άριστη.

Διαβάζοντας το πρόγραμμα σας παρατήρησα ότι και εφέτος στην Δράμα διατηρείται η ίδια συνταγή ως πρός την δομή του Συνεδρίου με αυτήν που είχατε πέρυσι στην Καλαμάτα. Γιατί ;

Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Το ίδιο ισχύει και με το σύστημα που ακολουθείς. Η δομή αυτή είχε μεγάλη επιτυχία από τότε που εφαρμόστηκε και κέρδισε το ενδιαφέρον των συνέδρων.

Είναι αλήθεια πως εφέτος στο 54ο Ετήσιο Συνέδριο θα αναπτυχθούν περισσότερα κλινικά θέματα από συναδέλφους σας;

Έχει αποδειχτεί ότι τα κλινικά θέματα ενδιαφέρουν περισσότερο τον Οδοντίατρο και για το λόγο αυτό η οργανωτική επιτροπή πρότεινε την αύξηση του αριθμού τους. Σε μια εποχή που η θεωρητική γνώση μπορεί να βρεθεί εύκολα στο διαδίκτυο η Εταιρεία πιστεύει πως οι παρουσιάσεις σε συνέδρια θα στραφούν σε πρακτικότερα θέματα που θα μπορούν να οδηγήσουν και σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Κύριε Μελακόπουλε τελειώνοντας αυτή την σύντομη κουβέντα μας και αφού δεσμευτούμε να τα “πούμε” εκτενώς και μετά την λήξη του Συνεδρίου θα ήθελα ως επίλογο την άποψή σας για τους ασθενείς εκείνους που τελευταία προτιμούν να καταφεύγουν σε γειτονικές χώρες για να «βρουν» Οδοντιατρική Θεραπεία!

Θα σας απαντήσω καλώντας σας να παρακολουθήσετε το πολύ ενδιαφέρον αυτό θέμα που εκτός από τους ομιλητές μας, αισιοδοξώ πως θα έχουμε μια πολύ καλή συζήτηση από το ακροατήριο!

Το toothnews.gr εύχεται ολόψυχα επιτυχία στους συντελεστές του Ετήσιου Συνεδρίου της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος και ευχαριστεί τον Προέδρο της κύριο Ιωάννη Μελακόπουλο για τον χρόνο που διέθεσε στην ενημέρωση των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας.

Περισσότερα για το αναλυτικό πρόγραμμμα