Εκτυπωτής 3D printer Form 2

Ο καλύτερος desktop SLA 3D Printer στον κόσμο είναι διαθέσιμος από τη DENTICA AE στην αγορά των οδοντιατρικών και οδοντοτεχνικών!

Ο 3D εκτυπωτής του εργοστασίου Formlabs Αμερικής, Form 2, είναι η καλύτερη επιλογή για επαγγελματικές 3D εκτυπώσεις υψηλής ανάλυσης με αξιοπιστία, ευελιξία, χαμηλό λειτουργικό κόστος και τεράστια γκάμα υλικών!

Με ωφέλιμο χώρο εκτύπωσης 145x145x175mm ο Form 2 διαθέτει τεράστια ποικιλία σε ρητίνες και έτσι μπορείτε να έχετε υψηλής ανάλυσης εκτυπώσεις με τις standard ρητίνες που βγαίνουν σε διάφανο, λευκό, γκρι και μαύρο χρώμα, με την ελαστική ρητίνη για εφαρμογές που απαιτούν μαλακή υφή και με τις οδοντιατρικές ρητίνες για εξειδικευμένες εφαρμογές. Και όλα αυτά σε ένα εύρος αναλύσεων από 100 εως 25 microns!

DENTAL RESINS

1. Dental Model Resin:
 Ματ κρεμ ρητίνη υπερ-υψηλής ακρίβειας για εκμαγεία εργασίας με αφαιρούμενα κολοβώματα (στεφανών, γεφυρών κλπ – διαθέσιμη καλοκαίρι 2017)).
2. Dental LT Clear Resin:
Βιοσυμβατή Class IIa ρητίνη με διαφάνεια και εξαιρετική αντοχή για απευθείας εκτύπωση ναρθήκων, για συγκρατητικούς νάρθηκες ή οποιαδήποτε άλλη οδοντιατρική συσκευή για απευθείας χρήση στο στόμα (διαθέσιμη φθινόπωρο 2017).
3. Denture Base & Teeth Resins:
Βιοσυμβατές ρητίνες για απευθείας εκτύπωση τεχνητών οδοντοστοιχιών, τόσο του σκελετού όσο και των δοντιών (διαθέσιμες προς το τέλος του 2017).

Dental SG Resin - Class 1

Bιοσυμβατή ρητίνη για χειρουργικούς νάρθηκες

Η Dental SG ρητίνη είναι Class 1 βιοσυμβατή (EN-ISO 10993-1:2009/AC:2010, USP Class VI) και είναι ειδικά σχεδιασμένη για χειρουργικούς νάρθηκες ακριβείας. Παρέχει εξαιρετική ακρίβεια και χρησιμοποιείται ήδη παγκοσμίως με μεγάλη επιτυχία από πολλούς οδοντιάτρους και οδοντοτεχνικά εργαστήρια.

Απόδοση

Ο Form 2 είναι 50% ταχύτερος και 4 φορές πιο ισχυρός από τους προκατόχους του χάρη στο ολοκαίνουριο 250mW 405nm laser του. Και όχι μόνο είναι 130mW πιο ισχυρό από αυτό του 1+ αλλά έχει focus spot size 140 microns για ακόμα μικρότερες λεπτομέρειες και οδηγείται από ολοκαίνουρια εξελιγμένα γαλβανόμετρα που συντελούν σε καλύτερες και πιο ομαλές εκτυπώσεις.  Και όλα αυτά με κατανάλωση μόνο 65W!

Ο Form 2 συνοδεύεται από ένα εξαιρετικά ολοκληρωμένο software διαχείρισης και προετοιμασίας των μοντέλων σας όπου διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να ρυθμίσετε τη θέση των μοντέλων στην πλατφόρμα, για να τα περιστρέψετε ή να τους αλλάξετε μέγεθος, για να διορθώσετε σφάλματα γεωμετρίας και το πιο σημαντικό για να σχεδιάσετε τα στηρίγματά τους.

Η ευκολία του λογισμικού είναι τέτοια που κάνει δυνατή τη χρήση του εκτυπωτή και από μη έμπειρους χρήστες, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να λειτουργήσουν έναν πολύ ισχυρό εργαλείο χωρίς ταλαιπωρία και δύσκολες διαδικασίες.

Προδιαγραφές