28/1/2023: Έναρξη εκπαιδευτικών μαθημάτων μορφολογίας και ψηφιακού σχεδιασμού από την D. D. Europe

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Τηλέφωνα: 697 41 88 392 / 210 33 04 051
Ε-mails: info@waxodental.com ger.koutavas@gmail.com
Website: www.waxodental.com

Η DIGITAL DENTAL EUROPE by YERASIMOS KOUTAVAS, το Σάββατο 28/1/2023 και κάθε μήνα θα διεξάγει εκπαιδευτικά μαθήματα μορφολογίας και ψηφιακού σχεδιασμού με τις εξής πρωτοπόρες προδιαγραφές και θεμελιώδεις αρχές.

Όλοι οι εκπαιδευόμενοι φεύγοντας από τα μαθήματα ολιγομελών τμημάτων να παίρνουν μαζί τους:

  1. Την αντίστοιχη εκπαιδευτική κασετίνα μορφολογίας, με τα μεγάλα ή τα μικρά σε φυσικό μέγεθος δόντια, στην οποία  καταρτίστηκαν κατά την διάρκεια του μαθήματος.
  2. Το εγχειρίδιο οδηγιών Μορφολογίας-Κερώματος-Δόμηση πορσελάνης, πλέον μεταφρασμένο και στα ελληνικά εκτός από την αγγλική, που συνοδεύει την κασετίνα και μέσα στο οποία εξηγείται αναλυτικά η μέθοδος ΜONO-BUILD UP-DIMENSIONAL METHOD που πρέπει να ακολουθήσει ο εκπαιδευόμενος ώστε μαζί με την κασετίνα να φθάσει στον επιδιωκόμενο στόχο, που δεν είναι άλλος από το να είναι σε θέση να δομεί στην πορσελάνη τα 28 δόντια είτε ως μεμονωμένες στεφάνες είτε ως γέφυρες.
  3. Το κατοχυρωμένο εικονογραφημένο αρχείο οδηγιών με κείμενο στα ελληνικά στα         βασικά του σχεδιασμού με το EXOCAD.
  4. Το κατοχυρωμένο βίντεο με συνοδευτικές ηχογραφημένες οδηγίες στα ελληνικά με τα βασικά του σχεδιασμού με το EXOCAD, παραγωγή της εταιρείας μας σε συνεργασία με ελληνοαμερικανίδα εργαστηριούχο στην Αθήνα και πλέον senior manager του CAD CAM Department γνωστής αλυσίδας εργαστηρίων στην ανατολική ακτή των Η.Π.Α., SHERER DENTAL LABORATORIES.

Όλοι οι εκπαιδευόμενοι να αποχωρούν από τα μαθήματά μας με πιστοποίηση της επάρκειάς τους στην χρήση των σχεδιαστικών λογισμικών μας στον βαθμό που ανταποκρίθηκαν, μόνο μετά την προσέλευσή τους στο επαναληπτικό μάθημα (χωρίς έξτρα κόστος) που θα επιλέξουν στο οποίο και θα εξεταστεί η πρόοδος τους στην μελέτη και χρήση της κασετίνας και των εκπαιδευτικών εγχειριδίων που προμηθεύτηκαν στο εισαγωγικό μάθημα.

Όλοι οι εκπαιδευόμενοι να αποχωρούν από τα μαθήματά μας με πιστοποίηση της επάρκειάς τους στον χειρισμό των ψηφιακών συσκευών της UP3D για προώθησή τους στα UP3D εργαστήριά μας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Οι εκπαιδευόμενοι με την φιλοδοξία και το στοιχειώδες γνωστικό υπόβαθρο στην αγγλική γλώσσα και κατόπιν εξέτασης της επάρκειάς τους στην αγγλική ορολογία του αντικειμένου με βάση τόσο το αγγλόφωνο εγχειρίδιο της Μορφολογίας-Κερώματος-Δόμησης πορσελάνης όσο και την χρήση του σχεδιαστικού λογισμικού στην αγγλική γλώσσα, και όταν λάβουν την πιστοποίηση της επάρκειας αυτής θα προωθούνται αν το επιθυμούν σε εργαστήρια των Η.Π.Α., της Ευρώπης, και της Μέσης Ανατολής ή αν ει δυνατόν, σε 2η φάση θα μπορούν να εργαστούν εξ αποστάσεως για τα εργαστήρια αυτά.

💶 Κόστος συμμετοχής: 300€

*Το ποσό περιλαμβάνει όλα τα προαναφερθέντα προπληρωμένα εκπαιδευτικά προϊόντα και βοηθήματα.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο για περισσότερες πληροφορίες: