Σύστημα Cad Cam της Amann Girrbach

Το «λειτουργικό σκάνερ» – ακριβές, άμεσο και με ενσωματωμένο Splitex.

Παρουσίαση Προϊόντος  /  ΜΑΥΡΑΕΙΔΟΠΟΥΛΟΣ – Οδοντιατρικά Είδη

To Ceramill Map400 αντιπροσωπεύει μία υψηλού βαθμού, λειτουργικής άνεσης και υψηλής ανάλυσης σάρωση των δεδομένων, τα οποία δημιουργούνται χρησιμοποιώντας strip light προβολή. Υψηλής ευαισθησίας 3D αισθητήρες παρέχουν μια ακριβή εικόνα του μοντέλου. Ένα ιδιαίτερα μεγάλο οπτικό πεδίο μέτρησης επιτρέπει τη γρήγορη, αποτελεσματική σάρωση των εκμαγείων χρησιμοποιώντας μόνο 2 άξονες, γεγονός που μειώνει σημαντικά τους χρόνους σάρωσης.

Επίσης καταγράφει εύκολα αναρτημένα εκμαγεία σε σύγκλειση που χρησιμοποιούνται από το λογισμικό σχεδιασμού για έναν αυτόματο πλήρως ανατομικό σχεδιασμό σκελετού. To Ceramill Map400 είναι ανοικτού τύπου, έτσι ώστε οι σαρώσεις (STL αρχεία) να μπορούν να χρησιμοποιούνται και σε άλλα προγράμματα CAD.

Υψηλής ακριβείας (<20μm) και με λογισμικό Exocad.

5αξονικό κοπτικό, υγρής και ξηράς επεξεργασίας, με μεγάλη γκάμα ενδείξεων κι εφαρμογών.

ceramill-map400-630

Με το Ceramill Motion 2 είναι πλέον εφικτό να διατηρήσετε την αλυσίδα των προσθετικών και των εκμαγείων ψηφιακής κατασκευής σχεδόν εξ’ολοκλήρου στο εργαστήριό σας – για οποιουδήποτε μεγέθους εργαστήριο. Συνδιάζει την 5 αξόνων τεχνική milling (υγρή/ξηρά) με την τεχνική grinding σε ένα μηχάνημα.

Το μηχάνημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο σαν ένα καθαρά υγρό ή ξηρό σύστημα, αλλά μπορεί να συνδιάσει παράλληλα τον υγρό με τον ξηρό τρόπο. Κατά τη λειτουργία του συνδιασμού των δύο μπορεί εύκολα να αλλάξει ανάμεσα σε milling ή σε grinding. Συνεργάζεται με όλα τα σκάνερ της αγοράς.

*Στον χώρο μας λειτουργεί μονάδα Cad Cam, όπου γίνονται επιδείξεις.