Ολοκληρωμένη Παρουσίαση CAD/CAM – Από τον εξοπλισμό έως τα υλικά από την Atlas Digital AE- Moulinos Dental Care

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016, οι εταιρείες Atlas Digital AE και Moulinos dental care, πραγματοποίησαν ανοιχτή εκδήλωση για τους επαγγελματίες του οδοντικού κλάδου με θέμα «Ολοκληρωμένη Παρουσίαση CAD/CAM – Από τον εξοπλισμό έως τα υλικά».

Από την πλευρά της Atlas Digital AE, ο Dental Product Manager της εταιρείας, κος Άννινος Σπύρος μίλησε για την ψηφιακή οδοντική τεχνολογία, τις κατηγορίες των συστημάτων CAD/CAM, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε κατηγορίας, την ροή εργασίας ενός ψηφιακού εργαστηρίου και τα οφέλη της για τους επαγγελματίες. Τέλος αναφέρθηκε αναλυτικά στα συστήματα που δημιουργούν μια ολοκληρωμένη λύση CAD/CAM και την τεχνολογία τους, καθώς και ειδικότερα στην τεχνολογία της Roland και των λοιπών προϊόντων που αντιπροσωπεύει η Atlas Digital (Medit 3D Scanners, Exocad CAD λογισμικό, SUM 3D CAM λογισμικό, Bofa μονάδες απορρόφησης και Mihmvogt φούρνοι σύντηξης).

Από την πλευρά της εταιρείας Μoulinos dental care, ο κος Μέκιας Νίκος, SHOFU Advisor, μίλησε για τις φωτοπολυμεριζόμενες ρητίνες Ceramage & τo υβριδικό υλικό SHOFU HC και πραγματοποίησε πρακτική επίδειξη δόμησης κεντρικού τομέα σε πυρήνα SHOFU HC με φωτοπολυμεριζόμενη ρητίνη SHOFU Ceramage και γυάλισμα μονολιθικού προγομφίου SHOFU HC με φωτοπολυμεριζόμενες χωριστικές SHOFU Lite Art.

Στην 5ωρη παρουσίαση, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ψηφιακή τεχνολογία CAD/CAM, να λύσουν τις απορίες τους και να δουν τα ψηφιακά συστήματα της Atlas Digital εν λειτουργία στο χώρο επιδείξεων της εταιρείας.

Στα πλαίσια ενημέρωσης και εκπαίδευσης των επαγγελματιών του χώρου, η Atlas Digital προγραμματίζει νέες παρουσιάσεις-σεμινάρια τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα.