IPS Ivocolor Ivoclar Vivadent: ΝΕΟΙ χρωματικοί τροποποιητές & εφυαλώματα καθολικής χρήσης

Το IPS Ivocolor είναι μια καθολικής χρήσης σειρά χρωματικών τροποποιητών και εφυαλωμάτων για κεραμικά πρεσσαριστά, CAD και διαστρωμάτωσης από τον Ivoclar Vivadent και για υλικά ζιρκονίας Zenostar® από τον Wieland Dental.

Παρουσίαση προϊόντος  /  Ivoclar Vivadent AG

Τώρα οι οδοντοτεχνίτες χρειάζονται μόνο μια σειρά για την εξατομίκευση και την υάλωση των αποκαταστάσεών τους. Η σειρά σας επιτρέπει να εργάζεστε πιο αποτελεσματικά, να βελτιώνετε την οικονομική απόδοση του εργαστηρίου σας και να επιτυγχάνετε αποκαταστάσεις σταθερά υψηλής ποιότητας. 002

Το IPS Ivocolor είναι κατάλληλο για τον χαρακτηρισμό και την υάλωση κεραμικών υλικών υψηλού και χαμηλού σημείου τήξης, τα οποία έχουν συντελεστή θερμικής διαστολής που κυμαίνεται μεταξύ 9.5 και 16.6 x 10-6/K. Λεπτόκοκκες σκόνες υάλου, επιλεγμένες χρωματικές συνθέσεις, πάστες σε νέα μορφή γέλης και συνδυασμένα υγρά διευκολύνουν τα στάδια εργασίας και οδηγούν σε εξαιρετικά αισθητικά αποτελέσματα. Τα νέα εφυαλώματα εξασφαλίζουν αξιόπιστα αποτελέσματα όπτησης με ακρίβεια αποχρώσεων.

Πλεονεκτήματα

Ελευθερία στην εξατομίκευση αποκαταστάσεων, λόγω των επιλεκτικών χρωματικών συνθέσεων
Βελτιωμένος χειρισμός, χάρη στην πρωτοποριακή σύνθεση των παστών
Υψηλή στιλπνότητα, που επιτυγχάνεται σε χαμηλές θερμοκρασίες όπτησης της τάξης των 710°
Καθαρό αποτέλεσμα στίλβωσης – χωρίς γκρι ή λευκό χρωματισμό
Περιοχή εφαρμογής

Επιφανειακός χαρακτηρισμός αποκαταστάσεων
Ρύθμιση της φωτεινότητας των υλικών διαστρωμάτωσης
Εξατομίκευση σε τεχνική σταδιακής αφαίρεσης
Εξατομίκευση απόχρωσης σε τεχνική διαστρωμάτωσης
Εξατομικευμένη απόχρωση ούλων

collage-ivocolor2-1

Οι πάστες IPS Ivocolor Shade είναι σχεδιασμένες να συνδυάζονται με αποχρώσεις A – D. Τα IPS Ivocolor Essence προσφέρουν ελευθερία στην εξατομίκευση των αποκαταστάσεων. IPS Ivocolor Glaze για αξιόπιστα αποτελέσματα όπτησης με ακρίβεια απόχρωσης.