Η παρουσία της Ariston Dental στο 8ο Διεθνές Συνεδρίο Ενδοδοντίας – Αισθητικής – Εμφυτεύματα – Ψηφιακής Οδοντιατρικής

Η εταιρεία Ariston Dental συμμετείχε με επιτυχία στο 8ο Διεθνές Συνέδριο Ενδοδοντίας, Προσθετικής, Εμφυτευματολογίας και Αισθητικής Οδοντιατρικής που διεξήχθη στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO, στις 22, 23 και 24 Μαΐου 2015, από την OMNI Congresses.

Έχοντας ένα από τα πιο εντυπωσιακά περίπτερα της έκθεσης, συνολικού εμβαδού 105 τ.μ., ο Πάνος Παγκράτης και οι συνεργάτες του υποδέχτηκαν τους επισκέπτες σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις εταιρείες που εκπροσωπούν αποκλειστικά στην ελληνική αγορά και να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες καινοτομίες στον χώρο, όπως το νέο σύστημα εμφυτευμάτων PALTOP CONICAL SERIES, με την καινοτομική κωνική σύνδεση PALTOP CONICAL CONNECTION.

Παράλληλα, τη 2η και 3η ημέρα του Συνεδρίου, η εταιρεία διοργάνωσε μια σειρά ομιλιών και πρακτικών σεμιναρίων, παρουσιάζοντας τεχνικές και προϊόντα των εταιρειών PALTOP, SISOMM και LIFENET HEALTH.

Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις ομιλίες διακεκριμένων Ιατρών στον χώρο, όπως τους Dr. Gil Asafrana, Dr. Frank-Peter Spahn, Dr. Ν. Μάλλιος, Dr. Ι. Φακίτσας και Dr. Κ. Ψωμαδέρης και να ενημερωθούν θεωρητικά και πρακτικά για τις πιο σύγχρονες τεχνικές προσέγγισης και τοποθέτησης εμφυτευμάτων.