Φωτορεπορτάζ Heraeus Kulzer Dental Science Awards

H Heraeus Kulzer σε συνεργασία με την εταιρεία ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ και τα Τμήματα Οδοντικής Χειρουργικής των Οδοντιατρικών Σχολών των ΕΚΠΑ και ΑΠΘ, διοργάνωσε με επιτυχία για δεύτερη συνεχή χρονιά τα Βραβεία Αριστείας Οδοντικής Χειρουργικής “Heraeus Kulzer Dental Science Awards”.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν οκτώ μεταπτυχιακοί φοιτητές των δύο Οδοντιατρικών Σχολών, ενώ το θέμα του διαγωνισμού ήταν «Η καλύτερη αισθητική αποκατάσταση ΙVης Ομάδος», χρησιμοποιώντας τα υλικά της Heraeus Kulzer (ρητίνες Charisma Diamond & Venus Color, συγκολλητικά Gluma).

Νικητές του φετινού διαγωνισμού ήταν ο μεταπτυχιακός οδοντίατρος κος Ορέστης Σακελλαρόπουλος και η μεταπτυχιακή οδοντίατρος Ελισσάβετ-Μαρία Τάγκα. Χορηγός του βραβείου είναι η εταιρεία ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ.

H κα Μαίρη Κωνσταντινίδου ( Heraeus Kulzer Dental) και ο κος Μάνος Αποστολίδης (ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ) ευχαριστούν θερμά τους υπευθύνους καθηγητές των δύο σχολών για τη συνεργασία στη διοργάνωση, καθώς και τους φοιτητές που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό.

Συγχαρητήρια στους νικητές!