Φωτορεπορτάζ από τα σεμινάρια της Heraeus Kulzer σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Πρακτικό Σεμινάριο HeraCeram στη Θεσσαλονίκη

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε στo εργαστήριο ΤΝΤ Dental Lab στη Θεσσαλονίκη πρακτικό σεμινάριο για την πορσελάνη HeraCeram της Heraeus Kulzer με εισηγητή τον μοναδικό MDT Thomas Backscheider.

Οι συμμετέχοντες οδοντοτεχνίτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να ανακαλύψουν τα μυστικά της τέχνης από τον ειδήμονα κ. Backscheider, ενώ σε δεύτερη φάση προχώρησαν στην πράξη δουλεύοντας και οι ίδιοι το υλικό! Το σεμινάριο διοργανώθηκε από τις εταιρείες Heraeus Kulzer & Μ. Βιτσαρόπουλος Α.Ε. και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμμετέχοντες για ένα ακόμα εξαιρετικό σεμινάριο!!!

Ημερίδα στο ΤΕΙ Αθήνας με θέμα: Ψηφιακή Τεχνολογία και Αισθητικές Αποκαταστάσεις – Υλικά και Τεχνικές

Το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 το τμήμα Οδοντικής Τεχνολογίας του Τ.Ε.Ι. Αθηνών σε συνεργασία με τις εταιρείες Heraeus Kulzer & Μ. ΒΙΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε, διοργάνωσαν την εξαιρετικά επιτυχημένη και ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα: ”Ψηφιακή Τεχνολογία και Αισθητικές Αποκαταστάσεις – Υλικά και Τεχνικές”.

Πάνω από 100 οδοντοτεχνίτες παραβρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Αθηνών, ενώ η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συντονισμό του προέδρου του τμήματος Οδοντικής Τεχνολογίας κ. Ανδρέα Προμπονά και με εισηγητές τους μοναδικούς στο είδος τους κ. Κλεάνθη Μανωλάκη, κ. Thomas Backscheider και κ. Rudiger Neugebauer.

Κύριες θεματικές της ημερίδας ήταν η τεχνολογία Cad Cam στις εκτεταμένες επιεμφυτευματικές αποκαταστάσεις, ο ψηφιακός σχεδιασμός, από την I-Bridge μέχρι τα νέα Multilayer Zirkonia Blanks, καθώς και ο αντίστροφος σχεδιασμός που πρέπει να ακολουθείται στις ολικές αποκαταστάσεις.

Η Heraeus Kulzer ευχαριστεί θερμά για την υποστήριξη και την άριστη συνεργασία σε αυτό το εγχείρημα όλους τους προαναφερθέντες, και κυρίως όλους τους οδοντοτεχνίτες και τους φοιτητές του τμήματος Οδοντικής Τεχνολογίας που συμμετείχαν ενεργά στην ημερίδα και έδωσαν το στίγμα τους για την οδοντική τεχνολογία του μέλλοντος!