Er:YAG Laser (2940nm) – LightWalker ST

Η πρώτη σας επιλογή για τις περισσότερες οδοντοστοματολογικές θεραπείες.

Παρουσίαση Προϊόντος  /  ΦΩΤΟΔΙΕΓΕΡΣΗ

Το Er:YAG Laser 2940nm, έχει τη μεγαλύτερη απορρόφηση στο νερό και για αυτό έχει καθιερωθεί ως το ιδανικό εργαλείο αποκοπής σκληρών ιστών.

Λόγω αυτής της ιδιότητάς του, έχει τη λιγότερη θερμική επιβάρυνση στους ιστούς και είναι το πλέον κατάλληλο laser στη χειρουργική του στόματος.

Το Laser LightWalker ST της εταιρείας Fotona είναι ένα βραβευμένο, ισχυρό Er:YAG Laser, με μήκος κύματος 2940nm, πολλές επιλογές στη διάρκεια των παλμών και ως εκ τούτου μεγάλο φάσμα εφαρμογών.

Είναι το Laser πρώτης επιλογής στην αποκοπή σκληρών ιστών.

Εκτός από παρασκευή κοιλοτήτων και την αποκοπή οστού, παρέχει χειρουργική μαλακών ιστών, διάνοιξη και καθαρισμό ριζικών σωλήνων από το οδοντικό ξέσμα, λεύκανση και θεραπείες περιεμφυτευματίτιδας.

Είναι ήπιο και ταυτόχρονα αποτελεσματικό τόσο στις παρασκευές κοιλοτήτων όσο και στις περισσότερες θεραπείες μαλακών ιστών, όπου σπάνια απαιτείται αναισθησία.

Η ακτίνα του LightWalker ST-Er:YAG Laser αντικαθιστά τον τροχό, με καλύτερα αποτελέσματα σε εφαρμογές όπως, παρασκευή κοιλοτήτων, χειρουργική αφαίρεσης στοματικών βλαβών, χειρουργική θεραπεία οστικών βλαβών.

Είναι η καλύτερη επιλογή στην Παιδοδοντιατρική. Εφαρμογές στους μικρούς ασθενείς χωρίς τροχό και αναισθησία.

Μάθετε περισσότερα για το
Er:YAG Laser (2940nm) – LightWalker ST: