Ελληνική συμμετοχή κατέλαβε την τρίτη θέση στο διαγωνισμό «IPS e.max Smile Award 2016» της Ivoclar Vivadent

Η κυρία Άννα Γιοργάντζε, οδοντίατρος και ο κύριος Ηλίας Ψαρρής οδοντοτεχνίτης, οι οποίοι είχαν προκριθεί ως ομάδα στην τελική φάση του διαγωνισμού «IPS e.max Smile Award 2016» που διοργάνωσε η Ivoclar Vivadent κατέλαβαν την τρίτη θέση στην γεωγραφική περιοχή Ευρώπη–Μέση Ανατολή–Aφρική.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε σε μια λαμπρή τελετή που έλαβε χώρα στο πλαίσιο του Διεθνούς Συμποσίου Εμπειρογνωμόνων της Ivoclar Vivadent, στην Μαδρίτη τον Ιούνιο. Οι νικητές διακρίθηκαν για το πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα της δουλειάς τους χρησιμοποιώντας το IPS e.max.

Τρεις φιναλίστ ομάδες από τις τρεις γεωγραφικές ζώνες παρακολούθησαν από κοντά την απονομή. Ο ενθουσιασμός ήταν έκδηλος μέχρι το τέλος της διαδικασίας, αφού οι προσκεκλημένες ομάδες μέχρι την στιγμή της ανακοίνωσης του τελικού αποτελέσματος δεν γνώριζαν αν είχαν κερδίσει το χρυσό, ασημένιο ή αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία τους.

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:
Ασία-Ωκεανία:
• 1η θέση: Dr Tetsuya Uchiyama και Michiro Manaka (Ιαπωνία)
• 2η θέση: Dr Jineel Ham και Ha Seong Yoo (Kορέα)
• 3η θέση: Dr Baijun Sun και Benhui Du (Κίνα)

Ευρώπη–Μέση Ανατολή–Aφρική:
• 1η θέση: Prof Dr Petra Gierthmühlen και Udo Plaster, MDT (Γερμανία)
• 2η θέση: Dr Ferran Llansana και Juan Sampol Reus (Ισπανία)
• 3η θέση: Dr Άννα Γιοργάντζε και Ηλίας Ψαρρής (Ελλάδα)

Βόρεια Αμερική και Λατινική Αμερική:
• 1η θέση: Dr Luis R. Sanchez Ramirez και Alen Alić (ΗΠΑ)
• 2η θέση: Dr Gabriela M. Pappaterra Torbay και Libardo García Tolosa (Κολομβία)
• 3η θέση: C.D. Lucio A. Quevedo Hernández και Ramón A. Sánchez Hernández (Μεξικό)

Πάθος για την οδοντιατρική
Η κριτική επιτροπή εντυπωσιάστηκε από την υψηλή ποιότητα των νικητήριων συμμετοχών. Όλες οι οδοντιατρικές εργασίες φανέρωσαν εξαιρετικό δημιουργικό ταλέντο. Οι οδοντίατροι και οδοντοτεχνίτες παρείχαν στους ασθενείς τους εξαιρετικές υπηρεσίες. Ο Dr Sidney Kina, μέλος της κριτικής επιτροπής ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την αφοσίωση και την αποφασιστικότητα των ομάδων. «Κάθε ομάδα έδωσε τον καλύτερο εαυτό της για να επιτύχει μια τέλεια ισορροπία μεταξύ φόρμας και λειτουργικότητας. Μπορώ να αισθανθώ το πάθος για την οδοντιατρική σε όλες τις φωτογραφίες».

Από την πλευρά του, ο Oliver Brix, επίσης μέλος της κριτικής επιτροπής, πρόσθεσε ότι όλες οι ομάδες έχουν κερδίσει τον απόλυτο σεβασμό και την υψηλότερη αναγνώριση για το έργο τους.

Το Βραβείο “IPS e.max Smile Award”
Το βραβείο IPS e.max Smile Award είναι ένας διεθνής διαγωνισμός που αποσκοπεί στη διάκριση των καλύτερων οδοντιατρικών αποκαταστάσεων που δημιουργούνται με το ολοκεραμικό σύστημα IPS e.max. Ανεξάρτητη ομάδα ειδικών αξιολογεί τις εργασίες με κριτήρια το αισθητικό αποτέλεσμα, την πολυπλοκότητα του περιστατικού και την αρμονία, και επιλέγει τους νικητές. Οι νικητές απολαμβάνουν διεθνή αναγνώριση: οι εργασίες τους θα παρουσιαστούν σε πολλές επαγγελματικές εκδηλώσεις του κλάδου, σε συνέδρια και στα ΜΜΕ που ασχολούνται με την Οδοντιατρική.

Το IPS e.max® είναι σήμα κατατεθέν της Ivoclar Vivadent AG.