Εγκατάσταση LightWalker® στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Για τρίτη συνεχή χρονιά χορηγούμε το Laser LightWalker AT στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το οποίο εγκαταστήσαμε στις 31/1/2017 στο Εργαστήρι Οδοντικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου, για σκοπούς έρευνας και εκπαίδευσης.

Πρόκειται για το μοντέλο, σημείο αναφοράς των οδοντιατρικών Laser που ενσωματώνει δύο μήκη κύματος Er:YAG & Nd:YAG και τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες laser τεχνολογίες, που επιτρέπουν ασφαλή και αποτελεσματική χρήση σε όλες τις οδοντιατρικές εφαρμογές.

Το LightWalker Er:YAG Laser με τεχνολογία τετραγωνικών παλμών (VSP) και τεχνολογία ομαδοποιημένων παλμών (QSP) είναι το μοναδικό, που παρέχει αποκοπή σκληρών ιστών και παρασκευή κοιλοτήτων όλων των ομάδων. Η 50χρονη επιτυχής πορεία της Fotona στην ανάπτυξη συστημάτων laser, στηρίζεται στην πολυετή συνεργασία της με ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

Η παραλαβή του Laser LightWalker έγινε από τον διευθυντή του τμήματος Laser αναπληρωτή καθηγητή κ. Κοσμά Τολίδη, η βοήθεια του οποίου θα συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της έρευνας αλλά και της εκπαίδευσης των μεταπτυχιακών φοιτητών.