Clearfil Universal Bond Quick

Ο CLEARFILTM Universal Bond Quick είναι ο καινούργιος και πιο καινοτόμος συγκολλητικός παράγοντας που κατασκεύασε η Kuraray. Ο συγκολλητικός αυτός παράγοντας πιστοποιείται ως ο μοναδικός διεθνώς που λειτουργεί αμέσως.

Απλώς το εφαρμόζετε, το στεγνώνετε και το φωτοπολυμερίζετε. Αυτό είναι όλο. Δεν περιμένετε, δε χρειάζεται πολλαπλές επιστρώσεις, δεν απαιτεί σχολαστικό τρίψιμο. O CLEARFILTM Universal Bond Quick χρησιμοποιεί τη γρήγορη τεχνολογία συγκόλλησης Rapid Technology Bond της Kuraray Noritake σε συνδυασμό με  το καινούριο μονομερές αμίδιο για να διεισδύσει στην οδοντίνη, εύκολα και γρήγορα  με αποτέλεσμα μια μακρόχρονη αντοχή του δεσμού με μια μόνο απλή διαδικασία. Το αποτέλεσμα είναι το ερμητικό κλείσιμο της οδοντίνης χωρίς καθόλου πόρους.

Ο CLEARFILTM Universal Bond Quick δείχνει το χαμηλότερο ποσοστό απορρόφησης νερού ανάμεσα στα ελεγχόμενα υλικά, αν και περιέχει υδρόφιλα αμιδικά μονομερή. Αυτό οφείλεται στην ικανότητα σχηματισμού δικτύου των νέων μονομερών.

Ο CLEARFILTM Universal Bond Quick μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την PANAVIA SA Cement Plus ή το CLEARFILTM DC Core Plus ως αυτοπολυμεριζόμενα ή φωτοπολυμεριζόμενα συγκολλητικά συστήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δείγμα Clearfil Universal Bond Quick απευθυνθείτε στην εταιρεία Τσαπράζης Ιωάννης ΑΕ  τηλ: 210 77 16 416 ή στο website: www.tsaprazis.gr