BioRoot RCS BioRoot RCS από τη Septodont: Μια πραγματική θεμελιώδης αλλαγή στην ενδοδοντική θεραπεία

Το BioRootΤΜ RCS είναι ένα ολοκαίνουργιο βιοενεργό εμφρακτικό υλικό ριζικών σωλήνων βασιζόμενο στην βραβευμένη «Ενεργή Βιοπυριτική Τεχνολογία» σχεδιασμένο για να αλλάξει τον τρόπο πραγμάτωσης μιας ενδοδοντικής θεραπείας.

Παρουσίαση Προϊόντος  /  ΤΣΑΠΡΑΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 

Εξαιτίας του πυρήνα πυριτικού τριασβεστίου που φέρει, το BioRootΤΜ RCS δεν συρρικνώνεται, είναι βιοσυμβατό και βιοενεργό πραγματοποιώντας μια άριστη έμφραξη χωρίς να απαιτείται η τεχνική της θερμής γουταπέρκας.

Το BioRootΤΜ RCS εξασφαλίζει μια στενή μεσόφαση μεταξύ του κώνου γουταπέρκας και της οδοντίνης του ριζικού σωλήνα προκαλώντας την ενασβεστίωση της οδοντίνης μέσω δημιουργίας υδροξυαπατίτη. Έτσι έχουμε μια άριστη έμφραξη ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο αποτυχιών μέσω μικροβιακής διείσδυσης.

Επίσης το BioRootΤΜ RCS απελευθερώνει υδροξείδιο του ασβεστίου, προσφέροντας αντιμικροβιακές ιδιότητες και δημιουργώντας ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την ενδοδοντική θεραπεία διατηρώντας υγιείς τους ιστούς. Οι βιοενεργές ιδιότητες του BioRootΤΜ RCS ενεργοποιούν την οστική αναγέννηση και προάγουν την περιοδοντική επούλωση μετά το πέρας της ενδοδοντικής θεραπείας.

Εύκολο και γρήγορο στη χρήση του λόγω της διαχειρός ανάμιξής του διευκολύνει τον πλήρη έλεγχο της πυκνότητάς του, είναι εξαιρετικά ακτινοσκιερό και συνδυάζεται με τους κώνους γουταπέρκας σε οποιαδήποτε εν ψυχρώ τεχνική.

  Περισσότερες Πληροφορίες για το BioRootΤΜ RCS